sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Oih ja VOIh

Tänään Kokkolassa koe ja tuomarina Salme Mujunen.
Jo ensi metreillä tuli semmoinen episodi, jollaista ei olla kohdattu vielä kertaakaan ja toivotaan ettei tarvikkaan.. Vieruskaverimme sai oman vieruskaverinsa kimppuunsa ja me muut kolme koirakkoa luikittiin kehästä karkuun. Saimme rauhoittua hetkenaikaa, mutta pohdin jo tosissani kokeen keskeyttämistä, koska Sinko oli semmoisissa tiloissa. Hyvin meni kuitenkin muutamia pikkujuttuja lukuunottamatta.

Paikkamakuu 10  Voi jee!

Seuraaminen 10  Ei kyllä ihan tuolta tuntunut, pikkusen oli hermostuneen olosta.

Istuminen 0 No näpsäkkä seisominen oli joo..

Luoksetulo 6,5 Meni hyvin maahan, mutta selkeästi yksinjääminen alkoi ahdistamaan (paikkamakuu suoritettiin samalla sivulla) ja oli noussut istumaan. Itse luoksetulo oli paniikinomaista laukkomista jotain pakoon...kunnon banaanikaaret, teki molemmat pysähdykset oikein (hyvää siis oli kuitenkin tässäkin).

Ruutu 9.5 Paikka liika sivussa ja olisi saanut mennä suoremmassa linjassa ruutuun.

Hyppynouto 10

Metallinouto 10 Erityismaininta siitä, että kiersi kepulan taakse ennen sen nostamista.

Tunnari 0 No joopajoo..meni niin nätistä kapuloilla ja haisteli niin huolella. Kiire taisi tulla kuitenki ja nappas viereisen..Niin lähellä! Mutta suunta parempaan on.

Kaket 8,5 Meni kyllä jätössä maahan, mutta oli noussu jo melkeen istumaan ennen kun pääsin käskytyspaikalle. Muuten teki mallikkaan vaihdot. Jumppa on tuottanut tulosta.

Kokonaisvaikutelma 10

VOI2 228 pisteellä, sij.2/5Ei kommentteja: