maanantai 15. joulukuuta 2014

Olosuhteiden pakosta

Hakutreenit jatkukoon, koska lunta ei vaan yksinkertaisesti ole! Ja sehän ei meitä haittaa. Huomasin vain, että olen jo aikapäiviä sitten kirjoitellut "kauden päätöstreeneistä". Hah, niitä treenejä saa odotella

Sunnuntaina, pikkujouluista toivuttuamme, suunnattiin Ahonperälle. Lyhyt treeni ja rata (n.100m), meinasi pimeä päästä yllättämään.

1. Niina haamuili reippaasti oikeassa etukulmassa. Siirtyi sitten 3.piilolle hirvitornille.
Ajatuksena oli, että jos nyt hyvä tyhjä alkuun tulee niin, ok tai sitten Sinko tekee niin laajan piston, että löytää Niinan. -> Hyvin lähti ja tarkisti kulman ja yllättäen, kaarsi niin reilusti edeten, että Niina löytyi. Hyvä niinkin, koska turhan piikkejä välillä pistot ovat. Suorapalkka maalilla.

2. Sari oli vasemmassa etukulmassa -> Sinko teki suoran piston ja kulmasta löytyi nopeasti ukko ja sieltä suorapalkka. Taisi tulla hyvin pitkälti samoja jälkiä piilolta pois.

3. Koska Sinko oli tarkistanut ekalla pistolla lähes 50m oikeaa puolta, en lähettänyt sitä oikealle uudelleen. Seija oli 3. vasemmalla puolella, keskilinjan 60 m:n kohdalla. Lähetin noin 15 m ennen piiloa. -> Ihan kivasti ollaan saatu pistoihin sitä suoruutta ja Sinkokin on alkanut uskoa, että ensin mennään suoraan ja syvälle, jonka jälkeen vasta käännytään aluetta eteenpäin. Oikeen mukavan näköstä etsintää oli ja suorapalkka.

4. Kun Sinko tuli 3. ukolta (muuten toosi hyvin alueella edelleen edeten!) lähetin sen yliheitolla jäniksen perään. suorapalkalle edelleen.

Ilmaisut jätin nyt pois, osin sen takia, että ostin uuden rullan messarista ja halusin nähdä aiheuttaako se häiriötä. Uusi rulla on vähän pidempi, kuin oma tekeleeni ja lisäksi kovempi. Ei haitannu yhtään, hyvä homma.
Kai me ei joululomaa pidellä, vaan treenit jatkuu. :D Suunnitelmia siis rustaamaan.

Ei kommentteja: