torstai 15. lokakuuta 2015

Pimenee, pimenee

Saa olla nopea, jos arki-iltoina mielii jotain maastotreeniä tehdä. Kolmena iltapaivänä ollaankin niin reippaita oltu-
Jäynä kaksi jälkeä ja esineruutua, Sinko hakua ja esineruutua kerran kumpaistakin.

Viikon eka jälki polkastiin maanantaina Isojärvelle ja ikää puolisen tuntia, ruokaakin kylvettiin (ehkä liian vähän). Tyhjiä tuli 1-8 askeeleen verran. Kolme kulmaa ja mittaa... n. 150 m. Videollehan se piti saada ja homma olikin se näköstä! Ei se sillon niin pahalta tuntunu ja näyttäny, mutta Minniksen arvostelevaa katsetta ei meno kestänyt. :P Kyllä siellä jäljellä suunnilleen kokoajan oltiin, mutta tapahtuihan siinä kaikkea muutakin. Uusi jälki tehtiin sitten Mikonsaarentielle seuraavana iltana ja samalla kaavalla mentiin muuten, paitsi liina lyhyenä ja kuvaaminen unohdettiin.

Esineruudut ennen jälkeä ja Jäynä on kyllä hyvällä ilmeellä siinä hommassa. Pentu kiinni puuhun ja yksi esine kerrallaan ruutuun. Lähtee ihan hurjalla vauhdilla, mutta nenä on ilmeisesti auki. Sen verran nopeasti ollaan paluumatkalla. Ja loikataan syliin hanskan tms. kanssa.
Nahkainen kännykkäkotelo oli vaikea ja sen vein jo lähes 50 m. Taisi tulla vähän turhan hoppu emännän luo. Lähempää lähetettynä irtosi uudelleen hyvin ja malttoin paikallistaakin esineen.

Sinkon kanssa käytiin keskiviikko-iltana puuhastelemassa Raahessa haulikkoradalla norjalainen sekametsä neljällä ukolla. Hyvin meni. Kivasti saatiin pari uutukaiska maalityyppiäkin treeneihin. Saas nähdä jäikö jo tämän vuoden viimeisiksi treeneiksi. Senverta haipakkaa pukkaa olemaan taas.

Esineruutua ei olla tehtykään kynnen parantumisen jälkeen olenkaan. Kiväärinlukon etsiintää ei oikeen voi laskea. Kulmista esineet nousi hyvin, mutta keskellä etualalla olleesta juoksi yli ihan surutta. Piti vähän suutahtaa ja uudella lähetyksellä ei tohtinu tehdä moista uudestaan. Kyllä tuo passaa jos tauolle jäädään.


Tokoilut, tottistelut on olleet poissa tämän viikon ohjelmistosta. Onneksi Doganttihalli kutsuu jo 1.11 niin saadan tähän touhuun joku roti.
Kaukoja ollaan jumppailtu iltaruualla Sinkon kanssa. Tyyny takajalkojen alla, jotta saataisiin taas kontrollia siine. Muutoin liike ok.


On meillä tällä viikolla saatu kokea myös syntymän suurta ihmettä, kun kanalaan syntyi kolme tipua: kaksi keltaista ja yksi musta. <3

Ei kommentteja: