maanantai 18. tammikuuta 2016

Keilausta ja sairastelua

Aloitetaan potilaaosastolta. Reilu viikko sitten lauantaina hämmästelin pari tuntisen metsäilyn aikana Pipan jokseenkin outoa käytöstä. Se yritti pissailla pahimmillaan viiden metrin välein. Sunnuntaina totesin, ettei juttu ollu mitään ohimenevää vaan selkeästi tulehdus ja maanantaina käytiinkin hakemassa antibiootit vaivaan. Oireet olivat vain senverran aikaisin ilmenneet, että ell aikansa liuskojensa ja muiden härpäkkeiden kanssa heiluttuaan totesi epäilykseni oikeaksi.
Nyt on jo kuuri syöty ja vointi selvästi parempi.

Keilaaja nimikkeellä kulkee sitten jäsen Föön, joka saa nyt todellakin alkaa opiskelemaan riittävän ajoissa aloitettavaa jarruttelua ja eteen istumista. Olin ihan varma nimittäin tuossa yksi ilta, että kyllä tämä oli nyt tässä. Mutta niin sieltä vain ylös nousin. :D
Muutoin treenit sujuvat kivasti, hyvässä vireessä. Häiriönä luistelevat lapset olivat vielä ihan liikaa, mutta häiriötreenit on helppoja toteuttaa jäähallin pihassa. Kyllä naurussa oli pitelemistä, (eikä se ihan onnistunutkaan) kun jäppinen suhaili noutokapula suussa minun ja aidan väliä, joka erotti meidät luistelijoista. Kun ei kykene niin ei. Jäynä on kyllä vähän ylisosiaalinen...

Sinko rentoilee edelleen aikalailla. Kaukojen ja tunnarikapulan pidon lisäksi ei olla treenattu mitään. Selkäkuvat siirtyi nyt tulevalle perjantaille ja Pipan runtelema jalka kuvataan samalla. Mitenkään selvästi se ei haittaa, mutta varalta... Kokeita olen kattellu, mutta lihashuoltoon pitää päästä ennen tositreenien aloittamista.

Eilen sunnuntaina istuin päivän Esa Tapion koutsausta seuraten. Ei menny taastaan hukkaan reissu ja noutotreeniin sain kivat uudet ideat. Laitetaan vaikka sitten kirjallinen selostus treenistä + videot, miten onnistuttiin Niinan kanssa.
Olen ollut tosi tyytyväinen koulutusten antiin, vaikken koirapaikkaa ole ottanutkaan ja näillä neuvoilla olen kyllä saanut Jäynästä kivasti enemmän irti ja treenit on edenneet. Vaikka olihan siellä semmoisiä nuorukaisia, jotka veteli tosi pitkiä seuraamisia jne. en ihan niin paljon haluakkaan Jäynän osaavan. Loppuu tekeminen ihan kesken muuten!

Tälläkin hetkellä pakkasta on -30, joten sisällä ollaan melkolailla oleskeltu. Aurinko paistoi päivällä ihanasti ja kivoja valokuviahan sillä kelillä sais. On vaan niin pirun kylmä, etten ala sormiani jäädyttämään. Toivottavasti pakkasjakso jää lyhyeksi.

Ei kommentteja: