maanantai 15. helmikuuta 2016

Melkoista aaltoliikettä

Eipä tule aika pitkäksi pähkäillessä noiden kahden treenejä: niiden etenenmistä ja seuraavassa hetkessä ilmenevää iisoa harppausta taaksepäin. Ja sitten vielä tuo  Pipa maitoa tursuavinen utareineen ja muine kotkotuksineen... toivotaan, että kohtululehdus pysyy poissa. I love my live. ;)

Lauantain pikahälytreenit Sallan ja ihanaisen Hertta-riisenipentuvauvatyttösen <3 <3 kanssa meni Jäynän osalta ihan puihin. Ei pysty, ei kykene. Keskittyminen? Mitä tarkoittaanee?? Seuraaminen ei suju, iskunoudot ei suju. Sentään jäävät meni kivasti. No muistin sentään edellisen treenikerran ja sen kuinka teki seuraamisenkan ja keskittyi jäähallin pihassa niin hienosti. Joten en masentunut. J on siinä iässä, rauhottelin itseäni.
Tänään sitten lähdettiin sitten uutta intoa puhkuen hallin pihaan (oli luistelijaa, kinoksessa pyörivää muksua ja autoja) ottamaan mittaa toisitamme. :P
Jäynä oli ihan super! Mitä nyt yritti syödä minut, mutta muuten. Sitä flow-tunnetta harvoin nuoren koiran kanssa tulee (luulen?), jos on koskaan tullakseen.. nyt se tuli junnukoiran kanssa hetken verran. Ja tuntuipa upeelta! Jos joskus saataisiin koekentillä moinen tunnetila ja yhdessä tekeminen Teille esittää niin oon saanut kaiken mitä toivon.

Jäynä tulee siis kohta 11 kuukauttu ja tottiksen tilanne seuraava:
- Jäävät: (istu/seiso/maahan) Sesomista lukuunottamatta pakittaen tekee asennot oikein ja minun makuun nopeus on hyvä. Seisominen menee sillointällöin maahan sukellukseskis, mutta parempaan ollaan menossa.
-Seuraaminen:<3 Kun nyt en vain pilais tuota. Onhan se vietinnosto varmaan aika kaaottinen näky, mutta kun J saadaan pakettiin niin tuntuu superkivalta. Kainalopalkalla tekis oikein kivasti, mutta kun se pää on tuolla minun kainalossa :D niin palkka on hupussa. Ja ei haittaa vaikkei palkkaa ole näkyvissä. kaarevat linjat oikeaan ja vasempaan sujuu, Täyskäännös hyvä ja nyt ymmärtää jo senkin, että liike saattaa jatkua. Jonkun kerran jäi matkasta tuossa kohtaa.
- Nyt saatiin luoksetulon loppuun roti ja tämäkin uskallettiin tehdä lelupalkalla. (Hui kun eletään vaarallisesti :P )
- Nouto: tähän ei tule mitään syvällistä analyysiä. Levällään on ja saa ollakki! Kapulaa pitää edessä istuen hyvin. Iskee hyvin hetsatessa ja vauhtinoudossa osaa jokseenkin tulla loppuasentoon. Vielä vaan klikkaa niin moni juttu ilmeessä jne, että työtä riittää. Eniten minun päässä.
- Perusasennosta maahanmeno alkaa pikkuhiljaa istustua. Tekniikka hyvä, nopea "lysähdys".

Sinkon kanssa jatkettiin merkinkierto(sulkeisia). Viikonloppuna merkki oli niin ällöttävä ja vaikka mitä ja ohjatunkapulat siinä menomatkalla veti puoleensa niin.. eli sama juttu, kuin tuolla videolla oli nähtävillä.
Sinko oli ottanut onkeensa pikku palutteesta ja kivana yllärin vielä supertottelevaiselle tytölle, oli merkin taakse ilmestynyt lelu. Tänään siis merkille irrottiin oikeen iloisesti! Yritin sitten saada Sinkon istumaan kierron jälkeen ja maahanhan se menee jokaikinen kerta. Korjaa kyllä uudella käskyllä. Vähän suuntia kapuloille, joita pitää vielä vahvistaa (on epävarma, kun niin monesti on pitänyt kieltää luvattomista kapuloille menoista). Samoin kapulan tuomista, kun liikaa on nyt vapautettu suoraan lelulle.
Seuraaminen ja jäävät yhteen pötköön. Oikeen hyvää tarkkaa seuraamista, semmosta tokottelua oikeen ja z, jossa asennot seiso/istu/maahan olivat oikein hyvät.
Loppuun vielä sitä ympyrään lähetysä ja koira teki oikein hyvin! Kuolainen pallo vaan lipesi pari kertaa heittäessä niin palkkaus ei oikeen onnistunut. Loppuun skarppasin ja toivottavasti en nyt saanut mitään korjaamatonta vahinkoa aikaan.

Iltalukemiseksi tulostin EVL:n suoritus- ja arvosteluohjeet. Tästä(kö) se lähtee taas!?
Ei kommentteja: