maanantai 23. toukokuuta 2016

Mitäs kaikkea sitä...

Toukokuun melkoiset hulinat alkavat olla takanapäin. Vaikka mitä ollaan tehty ja sitten taas ei olla ehditty oikeastaan yhtään mittään. :)

Helatorstaina käytiin Sinkon kanssa korkkaamassa se EVL. Eipä jääny jälkipolville kerrottaavaa.
Saldona mm. keltainen kortti. Pisteitä Veijo Kinnunen antoi rapiat 130. Opintomatka tuli tarpeeseen ja kokemus oli hyvä. Treenit jatkuvat.


Samalla reissulla Jäynä kävi Posiolla hillumassa kehässä. JUN EH 1
"Vauhdikas teini, jolla kovin litteä runko ja täyttymätön etuosa. Hyvä pään malli ja riittävä purenta. Tiivis ylälinja, hyvä kaula, vielä kovin huolimaton etuliike. Korrekti häntä. (!!) Kinnerahdas takaa. Hyvä malli, mutta tarvitsee täytteen."

Ihan kivasti mentiin kehässä, vaikka olin vähän turhan vapaamielinen siellä. Kehän ulkopuolella taas J ei osannut olla toimetta yhtään ja purki sitä sitten haukkumalla mulle, sulle ja teille... hohhoijaa..

Ja samana viikonloppuna Pipa vietti 7-vuotis synttäreitä! Ihan käsittämätöntä.. Ja kaikenhuipuksi unohdettiin koko bileet. :P

Jaa kuva? No okei.

Vielä pysytään perässä, senkin klopit!

Ja korvat heiluu.


Seuraava viikonloppu meni Nivalan Johannan tottis-semmassa ja olipas vain avartava kokemus, yllättäen.
Tähän mennessä on saatu kuntoon Jäynän irrotukset, siinä sivussa myös Sinkon (ehehhee) ja tullut tarkkuutta omiin kriteereihin enemmän ja alettu haastamaan koiria entisestään. Etenkin Sinkon pöllöilyt kaukoissa olen ottanut suurennuslasin alle ja nyt sitten ollaan nostettu virettä ja vaaditaan. Näytäs ihan hyvältä so far.
Tunnarinhan Sinko muuten kokeessa suoritti 8 arvoisesti!!!

Viime viikonloppu oli ihan ok kevyt. Vain lauantaina talkoissa koiranäyttelyssä.
Sunnuntaina maastoon on pääsi vain Jäynä, yhden jäljen  ja esineruudun verran. Jälki n. 300m kahdella kulmalla. Liika vauhtia ekalla suoralla, jonka kulman jälkeen rauhottui. Ilma oli ihan jäätävän painostava ja koira väsähti. Itselläkään mikä paras päivä, järkyttävä hedari. Olis ollu parempi jäädä kotiin...
Esineet nousi, ensimmäinen heti toinen piti käydä näyttämässä uudestaan. Kyllä se sitten on hyvä, kun lamppu syttyy. :) Motivaatiota ja toistoja.

Tämä viikko aloitettiin tomerana Jäynän noutotreenillä, aktiivisuutta hakien. On aktiivinen. Mietinpä seuraavan askeleen sitte. :)
Tässä viikolla pitäisi puuhailla sitä ja tätä, niin sitten koirat saa viikon loman kaikesta, kun lähden leirikouluun viikoksi. Tulee tarpeeseen kaikille osapuolille. ;)












Ei kommentteja: