maanantai 9. maaliskuuta 2020

Kovin on hiljaista

Syksyn treeni- ja koerutistuksen jälkeen meillä ei ole pahemmin höntyilty. Marraskuu vietettiin täydessä horroksessa, kelitkin olivat niin ikävät ja kovin vaarallisetkin ulkoilla. 

Lumen myötä talveentulikin virkistävää vaihtelua ja hallitreeneissäkin on tullut joulukuusta lähtien käytyä, jos nyt ei ihan viikottain, mutta sen verran, että on edistytty: Jäynä on koko talven tehnyt Reijan meille syksyllä antamia kotiläksyjä, koskien kehään tuloa kauniissa flow-tilassa. :) Kävimme jopa Tornion hallissa testaamassa, kuinka homma toimii ja eipä moittimista ollut. Paitsi sitten menimme Rohki-Halliin ja siellä ei ihan onnistuttu heti, mutta loppujenlopuksi kuitenkin. :D

Tammi-ja helmikuu on mennyt minulla uusien työkuvioiden haltuunotossa sekä kerhon pj:n hommia ihmetellessä. Lisäksi Aava muutti pois kotoa(!) Mutta niin vain uudenlainen arki rullaa hienosti, myös meillä vanhemmilla. 
Jäynä on saanut kahteenkin otteeseen nauttia yökyläkaverista, kun lappalaisneito Ainu on ollut meillä hoidossa. Nämä ovat molemmat vuosimallia 2015 ja pentuajoista saakka olleet säännöllisesti tekemisissä. Vaikka tällähetkellä kilometrejä välissä on yli 400, aina leikit sujuvat. Ja jos J intoilee likaa, Ainussa on terää ja potkua laittaa ukko ruotuun.

Maaliskuu alkoi lomaviikolla, joka startattiin Jäynän selän kuvauksella, spondyloosin osaltahan se oli virallisesti vielä lausumatta, kun muut luustokuvat räpsittiin alle 2- vuotiaana. Jännitti ihan vallan kauheasti, mutta SP0 sieltä koiranettiin napsahti. Loppuviikko menikin sitten karanteenissa ja sairastaen, koska koko konklaavi Pipan aloittaen koko show, on ollut ripaska-taudissa. Vieläkin vähän heikko on olotila, koirien vatsat ovat selkeästi kipeänä. Jäynässä tämä näkyy eiritoten, kun tuota nuoruuden huumaa ja intoa pursuileva persoona on.

Kaikenkaikkiaan elämä on uomissaan, vuodentakaisen härdellin jälkeen on arvossaan ihana arki ja mielekäs työ, keväälle vähän jo kalskahtaa ja treenikesää jo kovasti odotellaan. (Ja en tiedä uskaltaako tälläistä ylös kirjoittaa, mutta kyllä tämä mökki kaipaa kohta jo kovasti säpinää.)

Ei kommentteja: