maanantai 5. toukokuuta 2014

Nythän sitten tiedetään, mitä treeniä ;) Suunnitelma sille siis!

Paah, meinasipa karata liian aikaisin. :D

Itsehän en siis osaa jättää koiraa sinne paikkamakuuseen ja olen harjoteillut sitä kovasti. Kovasti olen myös koiralta anteeksi pyydellyt kokeen kämmiäni, toivoen etten saanut kaveria tosissaan sekaisin ja hämilleen moisella möhläyksellä. Onneksi asiat on sovittu ja palauttavat treenit sujuivat hyvin.Eilen ja tänään tartuttiin sitten siihen toiseen nollaan, tunnariin. Hidastenakit otettiin käyttöön ja seisoin itse kapuloiden läheisyydessä joka kerralla. Palautustahan on turha kokeessa nähdyn perusteella jankata.

1. Vieraat kasassa ja oma erillään. x2
Hyvin hidasti makupaloille(3 kpl) ja söi kaikki, etsi jopa lisää. Jatkoi hyvin kapuloille ja nosti oman, josta klik ja palkka.

2. Hidastenakki, viisi vierasta rivissä + oma takana. x2
Sama höyry kapuloille vaikka nyt silittelin ja hoin "tarkkana nyt" useamman kerran. Makupalat (3 kpl) kuitenkin maltettiin syödä ja sitten rauhassa etsiä oma. Klik ja palkka.

Toisella kierroksella otettiin luovutus mukaan, ettei nyt saada pudottelusta ongelmaa.

3.Hidastenakki viisi vierasta rivissä + oma keskellä rivissä. x2
Vieläkään ei hyytymisen merkkejä.. Mietin jo jatkamisen järkevyyttä, mutta pitäisi saada se kokeen virhe esiin treeneissäkin, jotta voisi kieltää. Lähetys nyt sivulta reilu 5 m kapuloista. Makupalat (3kpl) laskivat nenän maahan ja taas siellä tehtiin kelpo hommaa ja oma tuotiin. Palautus loppuun saakka hyvä.

4.Hidastenakki, viisi vierasta+ oma kellotaulussa. x2
Mietin, että olisiko kaahottamisen syy sittenkin ollut kapuloiden sijoittelusta kiinni ja eikun testaamaan.
Makupalat taas eturintamaan ja menoksi. Pikkasen ehkä saatiin sitä ylimäärästä touhua sinne kapuloille aikaan ja yksi makupalakin jäi syömättä. Oma kuitenkin tuotiin, vieraita ei maisteltu, luovutus kunnossa.

Positiivista se, että kestää toistoja noin paljon ja vauhti mennessä ja tullessa sama laukka, eikä kertaakaan maistellut vääriä. Naapurin kissa meidän pihalla ei häirinny mitenkään. Pallosta pysytään nyt tässä liikkessä
visusti erossa.

Seuraavan päivän treenissä mukana liikkuri, nakit ja matkaa reilummin ja paikkana yläkoulun kenttä. Rauhallista hommaa kapuloilla, vaikka meno oli melko vauhdikasta. Makupalojen loppumisen jälkeen meinasi nyt hakea lisää sinnikkäästi ja ajautui välillä aika kauas kapuloilta. Kuitenkin aina muistui mieleen, mitä piti tehdä. Palautukset vähän niin ja näin, mutta niille nyt ihan sama.Luoksetulon pysäytykset menee tehokuuriin: mahaan- käskyn äänensävy ratkaisee paljon.. ja vieraita noutokapuloita lainallaan edelleenkin.

Niin ja sitten vielä mietin noita liikkeiden välejä,kun olisin vähän fiksumpaa toimintaa itseltäni toivonut kokeessa kaukojen ja tunnarin sekä istumisen ja luoksetulon välissä. Kehäänmenot- ja poistulot lisätään myös jälleen listalle. Pakostakin meillä jäi osa jutuista kesken, kun noin äkkiäpäätettiin kokeeseen rynnätä.

Vihjesanat oli treenatunmukaisesti käytössä vain ruudussa ja seuraamisessa. Tunnarissa annoin sen liian aikasin ja huolimattomasti, kaukoissa en ollenkaan, vaan sepä ei haitannut (tällä kertaa..). Luoksetuloonkin sellaisen voisi kehitellä, olisko jarru hyvä?? :)Niin ja ollaan saatu naapuriin partispoika! <3 Lisä meidän tokoporukkaan on todella tervetullutta ja vielä moisen söpöstyksen muodossa. :) Sinko ei tosin arvostanut, kun tuli HÄNEN treenejään häiritsemään (viemään emännä huomion ihan toisaalle). ;)


Pipakin täytti sitten 5 vee ja pääsi hänkin tokoileen ihan tosissaan: ruutu nappiin, luoksetulon pysäytykset oli superit, seuraaminenkin nättiä ja istua osattiin vielä. Tunnarikin varmaan sujuu, siitähän se tykkää kovasti ja eikös se ole niinku pyörällä ajo.. ;) Haluaiskohan sekin kokeisiin?

Ei kommentteja: