perjantai 30. toukokuuta 2014

Loma alkoi

Treenattu on vähän ja remppa aloitettu hyvällä sykkeellä:

Iltavillit


Virallinen työnjohtaja
Ulkovuori on purettu jo kokonaisuudessaan ja sisähommia aloitettu


Ja taas vähän rallia


Metsässä ollaan käyty kaksi kertaa ja risteilytreenin muodossa oltu liikkeellä. Kyllähän se vain niin on, että hyvänkin koiran onnistuu pilaamaan olemalla minä.;) Vaan, kun kasvattaja puhuu viisaita ja minä uskon, niin taas pelittää. 

Eli risteily on kunnossa, maamiesmotivaatio hyvä (mikä on aina se "jännä" juttu mulle, kun uusia ja vähän vieraampia ukkoja metsään laitetaan ja hyvin kestää nämä vieraissa maastoissakin.)
Ratana oli Ahonperällä metsäautotien vierusta. Oikealla puolella keskilinjaa reunusti oja, jonka ylitys ei aiheuttanut mitään hämminkiä ja pistot oli suoria ja syviä. Kaikki ukot oli 50m, suorapalkoilla. Keskityin olemaan hiljaa ja annoin maalimiesten palkata Sinko rauhassa + kuljettaa sitä samalla aluetta eteenpäin. Kun sitten näin kaverin olevan tulossa, ilmoitin vain "täälläpäin" -huudolla sijaintini. Näinhän olen toiminut aiemminkin, joten en ymmärrä mikä pakkomielle mulla on hölmöillä ja laittaa se koira tekeen väärin..
Maastosta vielä senverran, että pistoille saatiin mukaan 40 m syvyyteen ojanylityksiä oikealle puolelle, sekä satunnaisia metsäkoneen urien ylityksiä. Kiva rata, jonne mennään kohta uudestaan.


Jyväskylässä käytiin Aavan kanssa tyttöjen reissulla tapaamassa Sinkon Zelda- siskoa ja yritettiin osallistua Briardien tokon rotumestiksiin. Eksyttiin niin huolella, että oltiin koepaikalla vasta, kun viimeinen VOI-koirakko oli jo suorittamassa. No pizza oli hyvää ja seura erinomaista.


No nyt on LOMA, treenit jatkuu ja karavaani kulkee. :)


Kirsikkakin kukkii jo

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmmillinen tuo teidän eksyminen, mutta hyvä että seura kelpasi :D

- Annamari

Outi Puotiniemi kirjoitti...

Aina kelpaa! Ensi vuonna uudestaan. :) Jos jotain tuloksiakin sitten.