sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Hakua koko viikonloppu

Ahonperälle kokoontui reippaimmat lauantaina ja sunnuntaina.

La aloitettiin ihan uusilla maalimiehillä, 3 kpl. Tallattiin 100m rata.
1. oli Hannu,jonka ajattelin tuottavan vaikeuksia, mutta ei mitään häikkää. Miehiä, kun harvemmin on treeneissä mukana.
2. Jaana pusikon takana kivikossa.Vähän oli huono lähetys ja Sinko sai hajun niin aikaisin, että kaarsi aika voimakkaasti piilolle. Ilmaisu ja näyttö ok.
3 ja 4 olisi ollut tyhjiä, jos Sinko olisi uponnut johonkin. No 3 oli kelvollinen syvyyden puolesta, mutta 4 ihan ala-arvoinen.
5. oli Mirja, jota Sinko oli jostain syystä vaan pussaillu, ei siis ilmaissut!! Ja sitten vielä mm meni ja palkkasi koiran vaikka sillä ei ollut näyttöliinaa perässä. :( Asiaa sitten korjattiin laittamalla maali uudestaan metsään ja kylläpä tuotti työtä. Loppu viimein Sinko ilmaisi.

Tauon jälkeen tehtiin vielä viuhka ja myötä tuulen puolelta maalimies tuli pois. Oikein hyvän piston teki,etsi melko laajan alueen. Kehuin kovasti, kun oli pistolla ja palkkasin keskilinjalla. Sitten vielä lähetys vastatuuleen, helppo löytö ja suorapalkka.

Sunnuntaina jokaiselle pistolle laitettiin maali, koska porukkaa oli niin mukavasti.
Tallattiin 150m rata kohtuu selkeään maastoon.
1 Mirja ja 2 Hannu etukulmiin, viuhka. Näissä ei moitittavaa.Ilmaisut hyviä ja Hannu oli sijoittunut kulmasta eteenpäin. Sinko kuitenkin tarkisti kulman ja eteni alueella kivasti. Palasi kuitenkin jonkun verran samoja jälkiä rullan kanssa.
3 aika lähellä 30m kivien välissä. Nyt tuli rullan kanssa suoraan maalilta keskilinjalle.
4 valmiina ison kiven takana 50m. Alkoi ilmaisu takkuilla ja toisella lähetyksellä ilmaisi Hannun.
5 valmiina 50m. Piilo oli sellainen, ettei sinne ollut mitään näköyhteyttä ja mm löytääkseen koiran piti upota lähes sinne takarajalle saakka ja ylittää melko syvä monttu ja nousta edelleen kalliolle. Sinko kyllä löysi mm:hen mutta ei ilmaissut tätä. Siirryin uudelle lähetykselle niin, että näin piilon. Siellä S katseli apuja multa. Selkeästi vatsallaan makaava "ruumis" oli vaikea, mutta siitäkin selvittiin.

Ilmaisuvarmuus toistojen lisääntymisen myötä heikkenee, mutta hyvät treenit on viikonloppuna saatu aikaan.
Pitää vain välttää semmosia helppoja, lyhyitä treenejä hetkeen. Sinko kyllä kestää ja jaksaa tehdä pidempää
rataa. Eikä onneksi ahdistu epäonnistumisista lainkaan.

Ei kommentteja: