sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viikonlopun treenit

Ihan on reipas koiruli ollut, ruokaakin pystyy syömään ja viileän kelin ansiosta ollaan treenattukin molempina päivinä.

La esineruutu.
Tallottu 30x50m ruutu, jossa kaksi esinettä. Ei nähnyt esineen viemistä, mutta sai katsoa autosta, kun Masteri haki ensin. Esineet ruudun keskellä ja oikeassa takakulmassa.-> Ihan mukavasti se haki ja toi ensimmäisen esineen (hanska) oikeen nopeasti. Toiselle takakulman esineelle (kaulanauha avaimelle) ei oikeen meinannut irrota ja teki välillä pistoja ruudussa ja tyytyväisen oloisena palasi luokse. Minä tomera kielsin tulemasta tyhjin käsin ja palautin töihin. Upposi ja sai hajun esineestä, jonka luovutti vauhdilla ja hienosti.

Hyppy: tehtiin metrin loikka yhteen suuntaan ja oli rento ja varma. Ei hipassu yhtään.

La hakuilut Ahonperällä. En tienny piiloja.
1-3 tyhjiä. Hyvin tarkisti etukulmat ja kiitettävän laajat alueet. Saatiin jopa yksi yliheitto.
4. oli sitten 1. ukko,jonka ilmaisi ja vei näytölle ok.
5. tyhjä, ei menny ihan sinne minne käskin ja uusiksi. Ok sitten.
6. oli käyny 2. maalimiehellä, mutta totellut minun kutsua kuultuaan sen toiseen kertaan!! Ääh. Tätä ei sitten uudellakaan pistolla osattuttu ilmasta ilman minun apuja.
7. Hieno tyhjä.
8. löyty ukko nro.3 jonka kanssa oli vain höpsötelty.Näin kyllä ilmeestä, että jotain siellä nyt oli,mutta suuntaa en tienny.

Olihan se piipussa moisen juoksemisen (joo, se niistä kevyistä treeneistä), mutta hyvin jakso kokoajan tehdä hommia. Nyt vaan ilmaisu prakaa. Se vain odottelee suorapalkkaa. Tehokuuri tiedossa siis!

Su mentiin sitten perheen voimin tekemään ilmaisusulkeiset.
Mentiin koko 100m rata ja tehtiin yhteensä 9 ilmaisua, ukot vaihdellen 15-50 m.
Periaatteessa ihan ok, vähän oli hitautta rullanotossa havaittu, eli sitä palkkaa siellä on kerjätty. Loppua kohden parani, jopa kiven päällä istuskeleva Aava osattiin ilmaista, vaikka sielläkin norkoiltiin turhia. Uudella "ukko"-käskyllä otti rullan ja toi sen hyvin.
Vielä käydään huomenna Haapaveden porukan kanssa treeneissä, kun kutsu BH-kokeessa heilahti, sitten juhannustauko. Rovaniemi kutsuu tiistaina. <3

Ja kuvia aamulta:
















Illalla vielä hyppytreeni: kaksi aksarimaa 40cm ja kolmantena hyppyeste. Korkeuksina 70-80-90 ja kapulan kanssa 80-90-80. Hyvin meni, kerran varasti ja sillon sipsutteluja ja pikku hipasu, korkeus 90. Kun otin kovan kurin+ narupallon hommameni täysin putkeen.

A-este, ekaa kertaa tälle kesälle. Ensin loivalla pallon ja noutokapulan kanssa. Sitten punnersin esteen pystyyn. Ensin menin pallon kanssa hetsaten ja paluu pallon kanssa. Sitten pallon heitto ja esteen ylitys ja paluu pallon kanssa. Vielä se kapulakin piti ottaa mukaan ja toimii. Luovutusta en ottanu vaan vapautin pallolle.
Luovutusasentoa hiottiin sitten erikseen. Mitään isoa ongelmaa tässä ei ole, vähän höllästi pitää, mutta kun kerran tänään pudotti hypyssä niin skarppasi kyllä kummasti.




Ei kommentteja: