keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Intoa puhkuen, taidot puuttuen

Maanataina käytiin merkkaamassa uusi treenirata ja samalla tehtiin kesän eka (ounou..) esineruutu. Onneksi hätään ei suurta aihetta ollutkaan. Talloin n.50x30m alueen ja vein kaksi kivaa esinettä: tyhjä, pieni pallonruttana ja vinkumajavan ruudun takakulmiin. Oikea sivutuuli oli tosi voimakas ja vaikka lähetin Sinkon ruutuun ihan vasemmasta etukulmasta, majavasta se ei hajua saanut. Alkuun tosin ei irronnutkaan riittävän syvälle. Eli vähän oli pallo hukassa. Lähetin sitten uudestaan ja irtosi hyvin, etsi hyvin (ei mennyt tallauksia pitkin) ja toi ja luovuttu ruttupallon hyvin. Majava etsittiin yhdessä ja pidettiin bileet sillä.

Illalla hyppytreeni, jota tarvitaan vielä paljon. Intoa on, mutta taitoa ei. Ennen hyppyä tulee sipsuttelua, etenkin menohypyllä. Paluu on parempi. Millä nuo sovitteluaskeleet saa pois? Olen jonkun kerran kentällä tehny aksarimoista matalan estekujan ja loppuun 70-80cm korkean tokoesteen. Niin kuvittelisin sen oppivan sovittaamaan askeleensa oikein ja arvioimaan oikean ponnistuspaikan. En tiedä sitten. Jatkamme kuitenkin edelleen. Tällämenolla joku hyppysemma on paikallaan.

Tiistaina aamutreenit. Ilmaisuja 4kpl, kolme priimaa, 4 piti ottaa uusiksi. Oli käyny vaan töllisteleen,ei elettäkään rullan ottamiseksi. Näinköhän suorapalkat kummittelee ja S on sitä mieltä, että eihän sitä jokasta tarvi ilmasta. Varsinkin jos vähän väsyttää.  :p  Plussaa nyt ehdottomasti hyvistä keskilinjalle tuloista, reitit oli jo järkeviä ja taisi jopa katsella ennen piilolta lähtöä missä meen ja mistä äänimerkki kuuluu.

Esineruutu sitten. Ei muuta sanottavaa, kun että ei irtoa. Täytyy lähteä mielikuvaharjoituksilla liikkeelle, muuten ei tule tapahtumaan mitään.Tai tapahtuu kyllä, minun hermojen menetys.
Illalla ajeltiin tekeen ruutu vielä uusiksi. Kun sai nähdä esineen viemisen, irtosi huomattavasti paremmin. Kyllä tämä taas tästä. Oliko pakko olla näin pitkä tauko?


Koitas akka ottaa se nyt, oman hommani hoidin jo.. 

Ja kun kerran oltiin niin aikasten liikenteessä, käytiin aamulenkkikin samalla.
Dementiaosatolla oli niin hauskaa!
Joukolla eteenpäin!Keskiviikkoaamuna suunnattiin taas hakutreeneihin. Muutin mieleni suorapalkkojen suhteen, luettuani Reija Niemisen kirjaa. Totesin motivaation lopahtamisen riskin olevan kohta liian suuri, joten treenit olivat ihan päinvastaiset.

1. teki haamun etukulmassa 50m ja siirtyi aluetta 20 m eteenpäin, jonka jälkeen käytiin katsomassa 2. tekemä haamu 60 m ja mm piiloutui samaan paikkaan.
Sinko ihan säpsähteli, kun näki haamut.
Irtosi pistoille oikein hyvin ja kohtuu suoraankin. 1.pistolla tarkisti eukulman ja eteni alueella hyvin ja löysi ukon.
3. ja 4. tekivät  haamun ja siirtyivät edelleen alueella ettenpäin. Hyvät pistot ja helposti löysi Sinko maalit.
5. teki haamun ja piiloitui samaan paikkaa, koska alkoi jo hetettäin näyttää siltä, että S kaartaa liikaa. Suoraan se uppos kuitenkin.

- Jostain syystä Sinkolla on kauhea kiire mm:ltä keskilinjalle aiheuttaen sen, että yrittää herkästi palata takaisin samoja jälkiä. VAIKKA MINÄ OLISIN HILJAA.
Nyt menin sitä osin metsään vastaan, edettyäni ensin itse keskilinjalla reilusti ja mm:het saattelivat palkaten Sinkoa minua vastaan. Pitäänee tehdä sisäänmenokuuri.

Lopuksi leikittiin keskilinjalla jenkkifituksella ja syötiin nakkeja.Oli kivaa!
 

Alkaa treeniviikko olla aikalailla pulkassa. Huomenna tottista, paikkamakuun ja luoksetulon merkeissä
ja la vielä hakutreenit. Suunitelmissa risteilyä..


Ei kommentteja: