torstai 26. kesäkuuta 2014

Voi2

Sinko tokoili mallikkaan 2-tuloksen 25.6 Sievin kennelkerhon kokeessa. Tuomarina toimi aina niin leppoisa Allan Aula.

Paikkamakuu...7,5 Tästähän nyt iso ongelma saatu aikaan, kun oli noussut istumaan 1.5 minuutiksi ja sitten takaisin maahan.

Luoksetulo...7 Vauhtia ihan liikaa ja molemmilla stopeilla valu reilusti. Pitkä koira totesi Allu. :)

Metallinouto...9 Jäin vähän liian kauas luovuttaessa.

Kaukot...10

Ruutu...10

Tunnari...0 Liika vauhtia ja heti livahti ensimmäinen eteen sattunut kapula suuhun. Sitten aukesi nenä ja oman se toi sitten. Tosi harmillista. Ruutu taisi nostattaa kiekkoja liikaa.

Liikkestä istuminen...0 Ei sitten millään, edes kolmannella käskyllä. Joku meni pahasti alusta saakka mönkään. Olikohan tuossa se silmänhankausepisodi..

Seuraaminen...10

Hyppynouto...10 Hui, meinas varastaa :p jo liikkurin käskytyksellä. Malttoi ja teki tosi täpäkän suorituksen kokeen loppuun.

Kokonaisvaikutelma...10  Nollista huolimatta sporttinen, vauhdikas suoritus, jossa näkyy koirakon hyvä suhde sekä koiran hyvä motivaatio ja moottori.

Voi2, 226 pist. ja sijoitus 2/3

Sinko oli ihan fiiliksissä koko kokeen ajan ja paikkamakuun istuminen meni kyllä liian korkean vireen piikkiin.
Olen tosi tyytyväinen, vaikkakin se 1-tulos meni tuon istumisen nollauksen myötä. Semmosta se on, mutta kokonaisuutta kun katsotaan niin ihan paras koira mulla. <3

Tunnarin mielentila menee nyt tiukkaan syyniin, ehkä jaksetaan syksyllä vielä mennä kokeileen.

2 kommenttia:

Elina Suomalainen kirjoitti...

Meillä oli marraskuulle suunnitteilla voittajaluokan korkkaus Johnin kanssa. Torniossa, muistaakseni. Ois kiva tuskailla joskus samoissa kokeissa, tämä siis vinkkinä jos tälle vuodelle oli vielä tokokokeita teilläkin suunnitteilla.. ;)

t. Elina

Outi Puotiniemi kirjoitti...

:) Tornion kirous vaivaa meitä edellene(ei päästy viimeksi perille). Eikä siellä kokeissa enää tuskailla, vaan nautitaan!! ;) Tuskailut ja jälkipuinnit tapahtuu blogissa. :D