sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Maastopäivä

Oltiin Niinan ja Raisan kanssa Malmintien maastoissa treenaamassa hakua ja jälkeä, myös esineruutua tehtiin. Aamulla klo.9 oltiin metsässä ja kotiuduin klo.16.

Sinkon treeni oli juoksuista ja lämmöstäkin johtuen yksinkertainen 5 piston risteilytreeni, jossa hyvää oli yliheitot, suorat ja syvät pistot ja pistoilla eteneminen. Tuo kaartaminen eteenpäin ei toimi, jos mm on suoraan piston päässä ja en ehdi ajoissa huudella suuntia. Plääh. Edelleen pitää tehdä siisäänmenoja.

Esineruutu tehtiin kaksi kertaa. Ensin Niina vei Sinkon nähden oman (kurakinnas) esineen. Vähän oli ihmeissään ensin ja pyöriskeli ruudussa. Tämä oli eka kerta, kun kukaan vieras vie esinettä ruutuun. Sitten ponjas ja etsi tosi kauan ravaillen eestaas (ei kyllä yhtään ollu kattonu, minne se Niina esineen nakkas). Löydettyään palautti laukalla käteen saakka.
Kunnon huilin jälkeen tehtiin sama vieraalla esineellä (pikkunen kenkä)- taas Niina rooli oli Sinkolle epäselvä. Ensin se pomppas Niinan luo ja sitten lähti ruutuun, en muista pitikö antaa uusi käsky. Aikansa haettuaan löysi esineen ja toi hyvin laukalla käteen saakka.
Ollaanhan me oltu laiskoja tuon ruudun kans ja ihan omaa syytä se ei etene. Vaan kaikki aikanaan.

Pipa teki tosi lyhyen L:n mallisen jäljen, lyhyellä janalla, josta selviytyi kunnialla. Vauhtia liikaa ja kulman hukkasi, mutta löysi jäljen nopeasti uudestaan.

Merkkitreenien osalta ollaan oltu aktiivisempia ja ruutuakin on mukaan sotkettu. Paikkamakuutreenikin Adan kanssa eilen tehtiin. Niin ja eteenmeno ilman maahanmenoa, joka oli hieno.

Ei kommentteja: