tiistai 15. heinäkuuta 2014

Pientä treeniäkin

Sunnuntain ja maanatain puuhailut:

Istumiset on olleet tosi täpäköitä.

Luoksetulossa ymmärrettävästi treenin puutteesta johtuen piti vähän kertoa alkuun, mistä olikaan taas kyse. Hyvät kaksi suoritusta.

Tunnarin kanssa revin hiukset päästä... Omaa etsitään pitkästä ruohikosta hienosti, mutta sitten kokonainen liike on ihan hajalla.. Välillä oikeen kivasti tekee tarkkaa työtä ja näyttäs olevan jyvällä jutusta. Väliin tuo ihan minkä sattuu. Kerran torahin kovasti, kun heti vaan nosti ekan suuhun mikä eteen sattu ja annoin uuden käskyn. Nenä meni maahaan ja homma jatkui ja oma nousi. Seuraavana päivänä toikin sitten väärän siitä oman vierestä... En ymmärrä ja selkeästi osaa tätä opettaa oikein. Vinkkejä otetaan vastaa.
Mietin myös sitä, että onko jotenkin Sinkon mielestä sekavaa, että välillä minä vien kapulat ja välillä joku muu. Pitäskö jättää minun tekemä kapuloiden asettelu Sinkon nähden pois..?

Kaukot hyvät.

Tasamaanoutokin ollaan tehty pariin kertaan ja voi veljet! On vauhti kohillaan!

Tiistaina yläkoululla

Ruutuun lähetin ensin vähän tyhmästi ja Sinko ajautu liikaa vasempaan reunaan. Reagoi tosi hyvin käskyihin. Otin kuitenkin sen uudestaan, koska vaikka se nyt nippanappa oli ruudun sisällä, en halua vahvistaa tommosta paikkaa. Vaikka vika olikin minun. Toinen oli tosi hyvä.

Tunnarissa tein kaksi erinlaista kapularyhmää: kellotaulun ja rivin. Molemmissa 5+ oma. Koira autossa tämän ajan. Ekaksi kellotaulu, joka sujui moitteettomasti. Taisi eilinen karjasu auttaa tai sitten mielentila oli oikea, eli autossa odottaminen oli hyvä idea.
Heti perään rivi, joka vaihtu jonoksi hetken mielijohteesta. Lähetin siis kapuloille niin, että aikaismmat vieraat kapulat jäivät n.2 m tämän jonon taakse. Kun oli koiran lähettänyt iski katumus: Sinko paineli suoraan edellisille kapuloille, haisteli (ja mulla jännitti..) haisteli ja haisteli. Nosti pään ja oli vähän, että WHAT!? kun sitten huomasi jonon ja paineli sinne, jatkoi haistelua ja kyllä! toi oman ilman mitään ylimääräistä! Jesjes!!

Tässä yhteydessä täytyy mainita, että minun syytä ne epäonnistuneet treenit on hyvinpitkälti olleet, yllätysyllätys. :) Nyt kun tiedän virheeni, niin toivotaan edistystä tapahtuvan.

Istumista edelleen, kävelyvauhtia ja valmistelevan osuuden mittaa lisäten. Oli nimittäin viimeksi pitkä kuin nälkävuosi. Kyllä joo, oon varmistellu liikettä hitaalla dresmann-kävelyllä. ;)Ei kommentteja: