sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Miauu ja kotkotkoot!

Uusivuosi ja uusia kasvoja ilmestyy viikoittain! :)

Vuodenvaihde vietettiin Rovaniemellä ja jo etukäteen oli sovittu pieni kissankatkastus/kyläily Heidin luona. Niinhän siinä sitten kävi, että pieni, kohtuu arka kissaneiti Muru(nen) lähti meidän mukaan.
Ensimmäiset päivät tyty piilotteli hälle varatussa tyhjässä huoneessa, josta sitten muutti yhdeksi yöksi minun vaatekaappiin ja siitä sitten jo valloitettiin olohuone ja tarkemmin siellä astiakaapin alunen.
Tänään kävi jo aamukaffeseurana sohvalla pikaisesti, joten hyvin sujuu. Oikeen on seurallinen, leikkisä ja kova kehräämään. En edes tiennyt olevani "kissaihminen". Koiratkin on ottaneet ihan tyynesti uuden jäsenen vastaa. Ainoastaan kovaääninen kehräminen kummastuttaa Sinkoa kovasti.Tänään sitten saapuivat ne kauan odotetut siivekkäät! Keke Kukko ja rouvansa Pirkko, Martta, Orvokki ja Tuksu. Oikeen mukavaa ja äänekästä sakkia, jotka kiittivät jo majoituksesta yhdellä munalla!


Koirien kanssa ollaan nautittu talvesta ja päästelty pitkinpoikin kylää kickparkin kanssa ja välillä ollaan käyty ilmettelemässä hankia metsässä.

Jouluvapaan jälkeen Sinkon kanssa käytiin torstain treeneissä katsastamassa mm.
- Tunnarin ja ruudun tilanne, tehden variaatio Virven vinkkaamasta tunnariruudusta: normi ruutu ja tunnarit, 1+7 takanauhalle.
-> Hyvin meni ruutuun, huomasi jo mennessä kapulat. Kuunteli kuitenkin seis-käskyn ja siirtyi kapuloille rauhassa etsi-käskyllä ja haisteli kaikki läpi, tuoden oman. No jee!!
- Merkkiä kierroilla ja pysäytyksillä -> oikein hyviä.
- Pari kertaa otettiin myös merkiltä ruutuunmenoki, ihan vain kokeilumielessä ja onnistui ihan ok ekaksi kerraksi. -> Paikka ruudussa oli minun makuun liian lähellä etureunaa. Eli pikku viilausta vaatii.
- Ohjattu nouto liikkurin kanssa. -> Jos tämä on vakiotaso jokakerta, tämä liike on lähes koevalmis! Luovutukset oli vain vinoja.
Merkkikin huomioitiin joka kerralla.
- Liikkeestä istuminen. -> On ollut viimeaikoina ihan käsittämättömän nopea. Tauko teki hyvää?

1 kommentti:

Eila kirjoitti...

Minutkin tämä kissanomistajuus on yllättänyt, en olisi ikinä uskonut! :)