torstai 22. tammikuuta 2015

Pidellään pakkasia

Pakkanen vetäisi kyllä treeni-innon totaalisesti miinuukselle, kun lämmintä treenihallia ei yrityksistä huolimatta löytynyt.
Jotain pientä kuitenkin: tunnaria ollaan tehty ja se on kyllä lupaavalla mallilla.
Samoin karkoitettiin treenitylsistymistä kokeilemalla uusia tokoliikkeitä: v#tunkierto oli hauskaa! Vaikka ei se nyt ihan hirveen hienosti toki heti mennyt ja koira hyppi estettä ees taas kapulan kanssa ja ilman. Lisäksi ohjaajalla oli kyllä ihan koko käskyarsenaali käytössä. Tulipa lämmin kylmässä maneesissa. :) Todellista osaamista Sinko esitteli kyllä merkin kierron kanssa, antamatta esteiden häiritä yhtään.

Muutoin ollaan harrasteltu kikkailua pitkien lenkkien muodossa, löhöilty ja seurusteltu Murusen ja Venlan kanssa. Koirat suhtautuu kivan rauhallisesti Muruun, mutta vielä olen estänyt oikeen läheiset kontaktit. Venlastahan ei tarvi huolta kantaa, sen koskemattomuus on tuolla auktoriteelilla taattu.
Kanojen olemassaolon tajuaminen veti kyllä molemmilta ajatukset kanalan ovelle moniksi päiviksi, mutta on tilanne rauhoittunut. Hulluja lintukoiria. Mitenhän me pärjätään kesällä...?
Ei kommentteja: