sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Akat hädässä

Jostain kummasta sain kuningasidean lähteä koirien kanssa metsälenkille. Siinähän ei toki mitään uutta tai outoa ole, mutta se mitä siellä tapahtui on taas ihan omaa luokkaansa...
Käytiin tunnin kävely siinä ihan normaalisti, lingotulla (ihan parhautta) metsäautotiellä ja kun kotiinlähdön aika koitti, päätin oikasta samaa tietä pitkin kotia, (kun se kerran oli lingottu ja pohja kesti auton). Noh, jossain vaiheessa lingottu tie loppui ja me ei saatu enään autoa käännettyä ja päätin jatkaa matkaa, kunnes totesin, ettei pysähtyminen ole enää järkevää... kunnes oltiin sitten kiinni. Ihan huolella. Kello 19, keskellä pimeää mettää ja puhelimen akku piippas loppumista. Just niin tyypillistä mulle..
Kaiken huipuksi Tero oli Ylivieskassa palaverissa, joten sille oli turha alkaa tavoittelemaan. Onneksi Manttu vastasi ja Mantun mies lähti pelastusretkelle. :) Jäätyään ensin omalla autollaan kiinni, Arto soitti metsään avuksi traktorimiehen, ja niin metsäteiden ritarit saapuivat paikalle. Akkukin loppui kesken viimeisen puhelun ja kotona, kun puhelimen laitoin päälle, oli Artolta tullut vielä viesti " Apu tulossa." Että semmosta. :D

Treenirintamalla ollaan oltu myös aika aikaansaavia:
Maanantaina paloaseman pihalla
-Eteenmenoa -> Palkan häivytystä, jonka takia meinasi mennä ihan minne sattuu. Parin helpon jälkeen vein taas pallon valmiiksi ja hyvin meni valmiille palkalle loppujenlopuksi.
-Paikkamakuuta -> Muuten ok, muuta takana olleessa autossa raavittiin peräluukkua ja Sinko nousi. Perkeleellä napsahti niille sijoilleen takasin. Eikä meinannu nousta enään perusasentoon. :P
-Luoksetulon stop -> Ihan liian kierroksilla jostain syystä ja seisomista ei meinattu saada aikaan ollenkaan. Maahan vain painuttiin.
- Kaukoja ->Jopa videoitu taas! Pieni steppaaminen sillä on edelleen, mutta muuten tykkään, että tekee hyvin ja täyttää mun kriteerit täysin. Kunhan ei pakita enää istu-seiso vaihdolla.
- Z ollaan pariin kertaan makusteltu ja hämmentävästi Sinko on noilla kerroilla tehny kaikki jäävät oiken...Niin nytkin.


Torstaina maneesilla
- Merkki+ ruutu -> Pari kertaa meinasi karata suoraan ruutuun, mutta sitten oli hyvin kuulolla. Ensin lelu oli ruudussa, eli sekin taisi houkutella oikomaan alussa. Pari kertaa pelkkä merkki ja lopuksi merkki ja ruutu, joka oli hyvä! Paikka ruudussa just keskellä. Kokeilin myös miten toimii lelu ruudun takana, vähän niinkuin eteenmenossa. Ensin seis, naks vapautus palkalle. Maltto kuunnella ja tottelikin. Saattais auttaa tuohon paikkaongemaan tuokin tapa..? Varsinkin, kun palkka ei ole mulla, muttei kuitenkaan liian helposti saatavissa = ruudussa.
- Metallinouto -> Pari toistoa, joista ensimmäinen oli pelkkä palautus loppuasennon kanssa:hyvä. Toinen oli haukutuksen ja pannasta kiinnipidon kanssa vauhtinouto,vapautus palkalle suoraan vauhdista. Tosi vauhdikkaat palautukset ja nopeat kapulaan tarttumiset. Jopa luovutus oli tiivis.
- Luoksetulo -> Nyt onnistui heti kerrasta. Takapalkkaa olen nyt käyttänyt aika pitkään, jos on jäänyt kirjaamatta. Vaikutusta vauhtiin ei ole, mutta stopit on hyvät. Etenkin jos tekee ne vielä oikein.

Yleisilme treeneissä oli tosi pirteä ja topakka, joten mukava treenikevät koulutuksineen ja kokeineen lienee luvassa.Ei kommentteja: