sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tuleeko kevät??

Vähän on treenitahtia yritetty kiristää. Jopa kotipihassa on vähän katseltu jääviä, tasamaanoutoa ja eteenmenoa. Eteenmenon suhteen pitää tehdä isompia eleitä, jos sitä koevarmaksi liikkeeksi mielii. Pallo on edelleen näkyvissä.
Tokotreenit tällä(kin) viikolla maneesilla ja edelleen aiheena ruutu, jossa ehkäpä päästiin varmaan vähän jo yli "varpaat etunauhalla" syndroomasta. Ensi kerralla laitan vaihtelua saadaksemme kaksi ruuutua peräkkäin, jotta typerä ennakointi ja sitämyöten liian reunalla oleva paikka saataisiin korjattua. Jos vaikka saisi oikeasti Sinkon juoksemaan ekasta ruudusta läpi.

Onnistui!


Kaukojen seiso-istu-seiso vaihtoja jumpattiin myös ja kyllä tahtoo taas olla tiukassa tuo istuminen taaksepäin... Mutta tulihan se sieltä kuitenkin.
Näitä on lähes päivittäin myös kotona, sisällä jumppailtu rima takajalkojen edessä, ihan lähietäisyydeltä ohjaten. Välillä tarjoaa istu-seiso vaihdossa pakin kautta seisomista (jolloin takajalat oikeen hyppää taaksepäin), mutta enimmäkseen tekee takajalat paikallaan. Niin paikallaan, kun S vain voi niitä pitää. ;)
Seiso-istu vaihdot on yllättäen teknisesti paljon paremmat, vaikka niiden kanssa muutama ärräpää pääsikin. Muutaman eteenpäin rullatun istumisen jälkeen uskoi, että ne nyt ei vaan kelpaa ja oikeen näki kuinka keskittyneesti sen jälkeen alkoi suorittamaan.
Kuka hullu se alkaa opettamaan kohta 4-vuotiaalle kaket melkeen uusiksi..? No minäpä joo... Seuraavan koiran kanssa tiedän sitten varmaan heti haluan?

Luoksetulossa vauhti ja eka stoppi oli hyvä, mutta kerran maahanmeno ei onnistunut vaan meni vaanimiseksi.. Sitten huomasin antaneeni väärän käskyn. Voivoi. Kun oikean käsky löyty, niin maahanmenokin sujui.

Tänään oli aikaa ja ehdimme napsimaan auringossa uusia kuvia, vaikka jostain kumman syystä viikonloputkin on tosi kiireisiä.. Lehtijuttuunkin saatin kivoja kuvia. Pitää varmaan jotakin ehtiä kirjoittelemaankin. :)
(Jaksaako joku vielä lukea minun jaaritteluja ihan painetussakin muodossa?) :P

Nyt toivotaan, että aurinkoinen keli jatkuu ja saadaan siitä oikein paljon virtaa treeneihin!


Muiks haluaa myös osallistua kake-treeneihin :)


2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Mikä lehtijuttu, kerro heti! :)

Niina kirjoitti...

Mikä lehtijuttu, kerro heti! :)