torstai 14. toukokuuta 2015

Alkaa tuntua kesältä

Vaikka kesäkuun alku ja sm:t lähenee ei tokolle olla pahemmin aikaa uhrattu. Ajatuksia kylläkin. Etenkin tunnarin suhteen. Valitettasti en saa tuota koevirhettä treeneissä esiin ja kaikki ideat otetaan vastaan. Kokeiltu on haukutus-vauhtinouto-tunnari härdelliä, Sinkon tuntien olisi voinut kuvitella vaikkq mitä. Mutta mitä vielä. Niin tarkkaa ja keskittynyttä. Seuraavaksi otetaan testiin merkin kierron kautta tehty tunnari.


Kanapaimen työssään


Syy vähäiseen tokoiluun on se, että ollaan palattu metsään. Hakua ja esineruutua. Jälkimmäistä tällä viikolla kolme kertaa! Ja täysin aiheesta.
Maanantaina S ei muistanut enää yhtään mitä siellä ruudussa pitikään tehdä, joten vedin Pipa-ässän hihasta. Kun saikkonen pohti syntyjä syviä, kävi Pipa ruudussa keikan. Tämän johdosta Sinkokin koki valaistumisen ja turhan laukkomisen sijaan nosti esineitäkin. :)
Tiistaina kylvin kapeahkon ruudun takaosan leluilla ja jokaisella leikittiin ja juhlittiin vielä kissanruokapalkalla. Neljä lelua haetutin ja jokaiselle lähdettiin reippaasti ja hyvin työskennellen. Taisi olla maanantai työtapaturma ja minun huono valmistelu syynä.
Tänään tallattiin Niinan kanssa kapea kaistale, jolle Niina Sinkon katsellessa vei kaksi vierasta esinettä. Narulelu 50 metriin ja hansikas etuosaan, noin 15 metriin. Sinko roiskaisi ensin tallatulta alueelta pois, mutta hakeutui oikeille urille ja vauhdikkaasti, omaan makuun liikaa hösöttäen etsi ja löysikin narulelun. Vähän joutais rauhottua, tarkennuksessa on toivomisen varaa. Ehkä se toistojen kautta huomaa, ettei vauhti, joka tässätapauksessa on välillä päätöntä juoksua, ole se juttu..


Meillä on kesä!

Hakutreeneissä on ohjaaja saanut palautetta keskittyä lähetyskohdan valintaan ja maastonmuotojen huomioimiseen. Kiitos Rovaniemi taas! Muuten treeni oli helppo ja lyhyt. Neljän ukon sekametsä. Sen kummemmin ei Sinko vieraampiin maalimiehiin ja outoon maastoon reagoinut, Ainahan se on kiireinen siellä ollut, mutta söi palkkansa kuitenkin. Oman porukan treeneissä aiemmin viikolla S juoksenteli miten sattuu, mutta otan omaan piikkiin osittain nuo, koska lähettelin koiraa ihan typeristä kohdista, nyt kun jälkeenpäin treeniä mietin. Uudet maastot tuo aina haastetta mulle. :)


Pipaki juhli kaikessa hiljaisuudessa 6 vuotis juhliaa. (Nolohan tuo oli huomata, että oltiin emännän syndet unohdettu. Onneksi kaapista löyty maksalaatikko ja kakku saatin nautittua.)

Onnea <3

Ei kommentteja: