perjantai 29. toukokuuta 2015

Höpötihohhoo

Kevät on jo pitkällä ja koulujen loppu häämöttää. Oon ihan poikki kaiken keväthärdellin keskellä mitä töissä on, joten treenien erinomaisesta suunnittelusta ei minua voi kehua ja kiitellä tämän viikon osalta. Jotain kuitenkin ollaan puuhailtu.Sinko kävi tekeen "kuhan jotain"- tottista tänään ja oli kyllä ihan töttöröö. Haukku kaikki tauot, tauotta :P
Pikatreenin aikana tehtiin seuraamista, jäävät, luoksetulo, A ja tokon hyppynouto. Sekä eteenmeno x2. Pieni valonpilkahdus viimeisessä!
Tunnari jäi tekemättä, kun olin jättäny pennun kotiian ja se piti hakia näytille. Asiat tärkeysjärjestykseen. ;)Jäynä urakoi ihan tosissaa ja nyt se veteleekin sikeitä tyytyväisenä.
Ensin tutiteltiin ip-ruoka kotipihassa. Ja voi tsiisus, että touhu näyttää typerältä!! Aava ystävällisesti videoi ja räkänauruhan mulla pääsi.. peree pysyäkki kotinurkilla.
Kentällä kossi opetteli maahanmenoa ja pääsi jo haisulle hommasta. Vähän luoksetulon lopuasentoa ja leikkimistä. Paljon Niinan puremista ja muuta palluttelua.

Muuten täällä elellään tämmöstä normaalia pentuarkea. Tytöt yrittää parhaansa mukaan sietää moista pelleä. Pisteet menee kyllä niille ihan täysin.
Taloudessa on vain yksi, joka ei sulata tätä hommaa ja se on Muru. Muru löytyi ja loukutin se pari päivää sitten kolmen kilometrin päässä kotoa. Kissa voi hyvin, eikä peloistani huolimatta ole villiintynyt yhtään. Yli-innokas pentunen saa vain aikaan voimakkaan ällötyksen. Sähinän ja haukkumisen kanssa on kohtaamiset menneet. Onneksi on tuota tilaa ja kissa voi aina paeta kiipeilypuuhun tai leivarin päälle omaan rauhaEi kommentteja: