sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Doganttihalli 27.12

Joululomilta suunnattiin heti treenien pariin.

Sinko

- Tunnaria sitten viime kerran.. viime kesän. Reilusti vieraita ja oma kerran rykelmän taakse ja sivulle. Molemmin kerroin sujui hyvin. Painokkaasti sanoin ennen käskyä ja kapuilla "nätisti" ja nätistihän se etsi. Luovutus, rumempi kuin koskaan. Siitä vielä kiire pois.
- Ruutu. Nooh sanotaanko, että pitää treenata, jotta se joskus sujuisi taas. Suorapalkalla toki menee, mutta muutoin paikka oli taas ihan pielessä. Yritti tarjoilla merkin kiertoa ja muuta sellaista.
- Kaukot on siistit, kunhan possu ei varasta palkkaa ennen vapautusta. Pahasti välillä koomaantui ja meni maahan, vaikka seisomaan piti nousta.
- Jäävät. Oikein kivat ja napakat. Seisomistakaan ei istunut kertaakaan.
- Seuraamisen pakitusta ja muuta pyörimistä. Hyvin menee pakittaen, kun oikein peilistä sai katella. Ja heti sen 20 askelta.
- Paritreeninä perusasennosta maahan-seuraa-maahan-seuraa. Ei menny kertaakaan lankaan Niinan käskyihin.

Jäynä

- Oli erinomaisessa vireessä koko ajan, joskin se halliin pääseminen oli huh-huh..
- Seuraamista nakki kainalossa ja päästiin jo lähemmäs 10 askelta. :P
- Käännökset hyviä ja oi se osaa seurata myös pakittaen. <3
- jäävistä maahanmenot tosi hyviä, istuminen vähän hukassa alkuun.
- Kapulan pito hyvä, vauhtinoudot myös. Kohtuu napakasti koppaa kapulan maasta ja muistaa joskeekin kohtuudella "irti"- käskyllä irrottaakin ja pääsee palkalle. Ylipäätään oli noutojutuista kovasti innoissaan.
- Paikkamakuu. Yhden häitiökoiran kanssa minun ollessa ihan lähellä sujuu. Harjoiteltiin myös sitä, että vähän hisnasta vedän ja melko mukavasti J loppujenlopuksi vastusti.
- Leikkiä, joka alkaa mulla sujua jo paremmin. Hikistä on, mutta tuottaa tulosta- loppuun saatiin lennosta seuraamiseen lähtöä ja näytti ihan ok:lta.
- Niin ja se haukahtikin pari kertaa, kun sanoin "tottista". :)

Tästäåä sitä sitten taas jatketaan.

Ei kommentteja: