sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Vauhtian tähän touhuun

Viikonloppu vierähti oikeenkin mukavissa merkeissä Limingan Doganttihallissa. Uusia ja vanhoja naamoja (ja niitä koiriakin) seurattiin Esa Tapion leikkikikoulun merkeissä niin lauantaina, kuin sunnuntaina. Tällä kertaa siis omat koirat jäivät kotiin.

Lauantai aamuna aloitettiin lyhyellä teoriaosuudella, jossa Esa kävi vietit ja niihen liittyvät jutut nopeasti läpi. Näissä ei mitään uutta ja ihmeellistä auringon alla ilmennyt.

- Koirakoita seuratessa koin niitä ihania "No, niinpä juuri." ja " Voi, sorrun tuohonkin." elämyksiä monessakin asiassa. Lisäksi , etenkin Jäynän jatkoja ajatellen sain tosi hvyiä vinkkejä ja ajatuksia, kuinka tästä jatketaan. Ihan lähtien siitä, millaisia treenejä nyt pitäisi tehdä.

- Suurimpana emävirheenäni koin koko viikonlopun ajan sen, kuinka huonosti olen pitänyt Jäynän hyvästä vietistä treeneissä huolta...
Mutta mutta.. onneksi leikkiminen meillä sujuu mielestäni hyvin ja siinä ei mitään suuria klikkejä ole. Nyt on sitten saatu vinkkejä siihen, kuinka tästä eteenpäin.

- Haukuttamisasiaa sivuttiin useaan kertaan ja tähän asiaan paneudutaan Jäynän kanssa, koska sillä on hippasen taipumusta vaipua saalistilttiin ja Sinkon kanssa koin haukkumissa sen katkeavan vaivatta. Lisäksi sillä on positiivia vaikutuksia vireeseen. Jäynälle en ehkä toivo sitä ihan niin suuressa mittakaavassa...

Huikeat nelisivuiset muistiinpanot mulla on viikonlopulta, mutta ne on niin minun "omaa kieltä", etten tohdi julki niitä laittaa. :P
Motivaatiota treeneihin siis saatiin ja sitähän hakemassa olinkin, uusien ajatusten lisäksi.
Ja tätä herkkua on tulossa kuulema meille vielä lisää talven aikana. :D Ja sinne ei kuulema ole ilman koiraa menemistä.

Ei me ihan toimetta toki olla oltu, vaikkakin pimeä, märkä ja jäinen keli on kutistanut treenit pieniin leikki, seuruu, kake(Sinkolla) ja kapulanpito juttuihin pihalla ja sisällä. Sinko on ihan liekeissä ja Jäynäkin kovasti yrittää olla jonakin. Leikkiin sekin syttyy hienosti, mutta tosiaan tuo patukan mukana olo tahtoo saada koomailuja aikaan. Mutta nytpä olen viisaampi viikonlopun jäljiltä ja uusia ideoita kokeiltiin jo. Hyvin toimii. Kunhan saan kameraan uuden muistikortin niin saan videomateriaalia. Ja ei. Jäynä ei ole syypää kortin katoamiseen. ;)Ei kommentteja: