torstai 20. maaliskuuta 2014

Hauskoja hetkiä ja kassipalkkaa

Tällä viikolla ollaan otettu rauhallisemmin ja jätetty kaiken uuden opettelu tosi vähälle.

Tiistaina juotiin pullakaffet treenikaverin luona ja sitten treeneihin paloasemalle:
Kaukoja joissa palkkasin ensin kolme-neljä kertaa ekasta istumisesta,matkaakin oli vähän reilummin. Loppuun muutamia i-m vaihtoja, jotka oli moitteettomia.

Liikkeestä maahanmeno oli kohtalaisen nopea, tässä meidän suurimmat ongelmat ovat vino maahanmeno ja vajaa perusasento tai siihen vaaditaanl isäkäsky. Nyt pa:t oli paremmat, kuin pitkään aikaan.

Henkilöryhmä jota ei ole tehty sitten viimekesän..Palkka jätettiin lähtöpaikkaa ja hyvässä seuruussa mentiin. Parit pysähtymiset ryhmään, vähän meni pasmat sekasin, kun Niina ruperi höpöttelemään omiaan . :)


Keskiviikkona kävästiin lukion pihassa ja toivottiin keskustan tuntumasta löytyvän yllätyshäiriötä. Sitä saatiin.
Alkuun leikkiä ja hetsausta, palkka treenikassiin ja pikkupätkä seuraamista ,joka oli tiivis ja innokas. Pieni poikitus oli alussa havaittavissa. Yhdessä rynnittiin kassille leikkimään.

Kaukot, joihin saatiin se yllätys. Heti koiran jätettyäni, Sinkon takaa kadulla käveli pariskunta, jonka keskustelu vei huomion hetkeksi. Pienellä rykäisyllä sain sen kontaktin ja teki niin hienosti ja sai yleisöltään suorituksen aikana ihailua osakseen. :D Ja taas rynnättiin palkalle kassin kimppuun.

Yllätykset jatkuivat, kun kesken noudon lukion sisältä pyörähti parkkikselle kolme kikattavaa teiniä. Ei aiheuttanut suurempaa ongelmaa, pikku vilkaisu, kapula suuhun ja mamman luo. Palkka taas parkkiksen reunalta kassista. Oli muuten huikean nopea ja tarkka suoritus!


Torstaina maneesilla jatkettiin kassipalkkatreeniä, eli yritän jotain kisarutiinia tässä nyt vihdoin ja viimein kehitellä. Aava oli liikkurina seuraamisessa, joka tuntu olevan oikeen kivaa ja innokasta. Perässä kulkeva ja välillä edessäkin pyörivä esiliina ei häirinnyt yhtään.

Liikkeestä maahanmeno oli mallikas, aavistuksen vino, mutta pa oli hyvä!
Sitten kassille hyökkäys yhdessä.

Toisella kiekalla otettiin kaukot, liikkurilla edelleen.Tosi nappi suoritus!

Luoksetulossa vauhti ja pysähdys hyvät. Liikkuri unohti antaa käskyjä vaikka yritin niitä odotella ja koira liikahti ennen käskyä. Mahtavan nopea loppuosa, supertiivillä eteenistumisella. Turhaan ei olla hinkattu.

Hyppy vielä tähän settiin, joka oli täys 10.

Kerran liikkurin käskyttämänä lähdettiin tekeen seuraamista, josta kahden askeleen jälkeen vapautus ja
kassihyökkäys, meillä oli NIIN KIVVAA!! :D :D

Sitten hömpöteltiin ruutua, jossa paikka paranee ja jos pelkällä suusanallisella kehulla menee huonomman sijoittumisen kanssa, petraa heti seuraavaan. Ruudussa pysymistä treenittiin myös, meinasi sieltä kerran tulla omia aikojaan (nousi seisomaan).

Pikku odottelu ihan vain makoillen maneesin seinustalla,katsellen toisten treenejä.
Sitten vielä nouto, joka oli kyllä tosi hyvä, kun ihan lopussa vasta tehtiin. Laukkakin pysyi luovutusvauhtina melkeen loppuun saakka. Luovutus on nyt ollut suora, toivottavasti pysyy vähällä vaivalla tommosena. :p

Metallinoutoa pelkkänä palautuksena pitkällä 15 m matkalla. Nopeasti se kapula suuhun napataan, laukkaakin siellä nähdään sekä tärkeimpänä: luovukset oli jees!! Ei arpomista, minun vartaloapuja, liikkumista tms. säätöä. Wuhuu!!


Tosi kiva viikko, mukavilla treeneillä!




1 kommentti:

pipasinko@gmail.com kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.