maanantai 10. maaliskuuta 2014

No onkos tullus kesä??!!

Ihan mielettömältä tuntuu, että Rovaniemellä on lunta. Meillä on hiihtokelit todellakin menneentalven lumia ja pyörät on kaivettu käyttöön.
Treenimielessähän kelit on mitä parhaimmat ja tänään ei hallille mentykään vaan tehtiin ruutua ja metallinoutoa omassa pihassa. Tunnariakin joo, mutta tahtoisin unohtaa sen. Joo kyllä, se oli vain pahaa unta.

Ruutu meni ihan mallikkaasti ja sitä paikkaa hiottiin keskelle ihan onnistuneesti. On ihan hyvä kiinnittäää huomiota siihen koiran rintamasuuntaan. Jos se on aina lähettäessä vasemmalle, niin ehkä se koirakin on aina siellä vasemmassa laidassa. :P


Metallinouto meni taas ihan mukavasti tai oikeastaa saatiin aikaan pari hienolla laukalla tapahtuvaa palautusta kera hyvän, kohtuu suoran luovutuksen. Siis jee!!

Mutta jotta kaikki ei missään nimessä menisi hienosti, tunnari ei tänään ollut se juttu mikä onnistuu. Kaikilla kolmella kerralla tuotiin ensin väärä....Kyllä se hyvin haisteli, mutta toi aina se viereisen. Höh.

Kaukot meni ihan kivasti myös. Etenkin m-s vaihtoihin alan olla tosi tyytyväinen. Toki se ohjuri siinä edessä on, koska ilman sitä paluu huonoihin tapoihin on edessä hyvin todennäköisesti. S-i on vaikea ja istumiseen lisäkäsky vaadittiin lähes jokakerta.

Treenailujen jälkeen ulkoiltiin ja nyt saan niitä kuvia laittaa!! :) :)

Leikitääks?Kieli :D

Onnistunut ryöstöretki


Ja Hänkin on täällä 


Skädääm!

Suottako tuota loikkimaan..

Ei kommentteja: