torstai 13. maaliskuuta 2014

Hooh!

Että me ollaan oltu reippaita!

Eilen ja tänään on käyty touhuamassa taas kaikkea kivaa:

Paikkamakuu n.2-3min kahden koiran keskellä. Hyvin meni maahan ja piilona toimineen auton ikkunasta kurkin miten siellä pötköteltiin. Skarppina oltiin, vähän vieruskavereita vilkaistiin, mutta muutoin rento ilme.
Perusasentoon noustiin kerrasta tosi täpäkästi.

Tunnari viidellä kapulalla niin,että oma keskellä+hidastemakkara. Oma tuli kerrasta, luovuksessa kapula tippui..korjasi omatoimisesti nopeasti. Toiselle toistolle onnistui paremmin. Kapula ei tippunut liian aikaisin.
Ote oli kyllä edelleen huono, ns. sikarina suussa. Loppuun pitoa ja maastanostoa, välillä otti kunnolla suuhun välillä löyhästi sikarina. Rauhassa silti pysyi irti käskyyn saakka.

Noudot joka lajia. Metalli nousee maasta jo varmasti ja nopeasti, lisäksi vauhti on hyvä laukka enimmäkseen. Näyttää siltä, että enää ei ällötä, kyyristele kapula suussa, vaan pää ylempänä tullaan. Kapula ei tärrää suussa, vaan ote rauhallinen ja varma. Luovutusasento saisi olla tiiviimpi ja suorempi, mutta olen tässävaiheessa tyytyväinen. Pidetään nyt mielentilaa yllä, eikä aleta liiaksi hinkkaamaan.
Hyppynoutonakin tehtiin ja hyvin meni. Kapula pysyi suussa hypyissä ja vauhdin ansiosta luovutus oli tiiviimpi.
Puukapulla vauhtinoutoja tasamaalla ja esteen kautta. Kaikkineen kivasti teki. Yhden kokonaisen tasamaanoudon teimme ja vauhti olis saanu kestää laukalla ihan niihiin viimesiin parin petriinkin. Muutoin oli hyvä.
Hyppynouto 70 cm esteellä,ok.

Avon hyppy oli vähän säätämistä alkuun, kun istuminen ei meinannu sujua: seisottiin tai mentiin maahan..
No lopulta saatin nopeita istumisia.

Luoksetulossa vauhtia oli tooosi hyvin, tiivis ja suora eteenistuminen. Kerran otin pysäytyksen takapalkalla, hyvä oli. Välillä meinaa tosiaan valua melkolailla. (Kun ei ole takapalkkaa)

Kaukot avo, tosi hyvät oli nyt. Maahanmenot kerrasta siististi ja niistä joka  kerta palkka.            


Ei kommentteja: