torstai 24. huhtikuuta 2014

Kevätpörriäiset

On piuanneet ympäri Oulaista koulujen kentillä treenaamassa koko viikon. Hyviä treenejä, kaikki ei siis missään nimessä ole menneet ihan putkeen. Sinkon asenne on ollu niin mahtava,että mikään vastoinkäyminen ei nyt haittaa!Kotonaki kelpaa


Ruutu vieraalla kentällä ei odotetusti sujunut heti. Se mikä kotona osataan ei tietenkään onnistu heti muualla-tästäkin päästiin yli.

Kaukoissa istumaan nousun jumittelu oli helpottamut, liikkurista huolimatta.

Ihan vieraalla kentällä luoksetulo ei oikeen meinannu sujua..Tutut merkit vei huomion ja S juoksi niitä katsellen "heii, meillä on kotona kans tommoset" ilme naamalla.Huodo ja huuda siinä sitten käskyjä.. Kakara.
Seuraavana päivänä lämmiteltiin pelkällä ekalla pysähdyksellä pari kertaa ja koko liikekin saatiin sitten kerrasta sujumaan.Tunnari onkin sitten ollut positiivinen yllätys, kun se sujuu ihan oudoissakin paikoissa. Vauhtia toivoisin tuohon lisää, koska Sinko toimittaa tehtävää huvittavan vakavalla ilmeellä. Mutta ehkäpä se siitä, kun koira saa liisää itseluottamusta. Vääriä ei ole noussut edelleenkään. Ville toimi liikkurina tämän viikon.

Istuminen alkaa olla varmemmalla pohjalla.

Hyppynouto on siisti. Enemmän vauhtia ja voimaa toivoisin.

Metallinoudon kanssa meillä on asenneongelma, vauhti puuttuu välillä. Annan sen nyt hautua tuolla pikkupäässä hetken.

Paikkamakuukin saatiin porukassa otettua ja se oli oikein hyvä.
                               Tästä saan aika usein kuulla, mutta täähän oliki oikeasti siisti auto!!

Ei kommentteja: