sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäistouhuja

Pikkuhiljaahan sitä ollaan tultu siihen tilanteeseen, että päästään kokeilemaan voi-liikkeiden kanssa sitä kokonaista koesuoritusta. Liikkeelle lähdettiin tänään siitä, että tehtiin seuraamista käännöksillä, temmonmuutoksilla ja sivuaskeleilla. Tuntu sujuvan kivasti. Siitä sitten ruutu, jonka Sinko paikansi jo ennen seuruuseen lähtöä, ei kuitenkaan tuijotellut sitä sen enenpää. Oli ihan superhieno! (Minun mittapuulla siis). Sitten narupallo palkaksi. Siitä se lähtee...

Pääsiäisen treeneihin kuuluneet myös tunnari, joka on jo ihan liian rauhallinen (palautus). No oma nousee ja luovutus on kunnossa. Pallopalkka otettu käyttöön.

Kaket, joissa saatiin esiin jumitus istumaan nousussa. Muutoin olen tyytyväinen vaihtoihin,vaikkei ne nyt todellakaan 10 arvosia ole, mutta ei nyt ihan karseetkaan.

Luoksetuloa hiljakseen kasailtu kokonaiseksi liikkeeksi. Tyyppi yritti olla fiksu ja tehdä omatoimisesti kaikki, kun laitoin merkit pysähdyspaikoille. Tehtiin yks läpijuoksu ja jatjettiin sitten pydähdysten kanssa. Vauhtia oli juuri sopivasti, rauhallinen laukka. Vire oli myös kohdillaan, joten hyvät pysähdykset tuli tehtyä. Maahanmeno etenkin, kun se nyt on se uusi juttu.

Liikkeestä istuminen alkaa myös sujua. Pitää vaan ottaa liikkuri mukaan, että saa jatkaa enemmän matkaa käskyn jälkeen. Nyt pyörähdän melkeen heti koiran eteen, että nään onko käsky menny perille ja saan palkata nopeasti.


Käytiin myös meidän pääsiäisvieraan kanssa hakutreeneissä. Sinko oli tosi intona ja oli kiva huomata tauon tehneen hyvää (kskittyneenpää työskentelyä.. Pellolle vietiin 3 umpipiiloa (piilotettiin reunamilla kasvavien puiden taakse) ja Sinko teki talvitauolta palanneeksi hyviä, suoria pistoja, etenkin 3 pisto oli niin kaunis takararajalla eteenpäin kaartuva, että piti ihan tuulettaa. :) Sinko kuitenkin tarkisti piilon niin hätäisesti, että palkkaa ei moisesta voinut herua. Kaveri oli jo tulossa minua kohti, kun sitten jotain tapahtui (aivotoimitaa, toivottavasti) ja Sinko palasi takaisin piilolle ja tarkasti sen huolella ja sai palkkansa. Sinko oli myös edelliskesästäpoiketen maaleilla syönyt kaiken palkan rauhassa, viimeisellä ukolla jopa palasi takasin tarkistamaan, että olisko vielä jotain. Pyyhkeitä annan itselleni ihan onnettomasta yliheitosta ja koira piti huutaa takaisin...Vieraamme "Paskanpaimen" Fara oli viettämässä meillä aktiivipääsiäistä. Hakua 4 vuoden tauon jälkeen ja kevään ensimmäinen esineruutu. Hakuilijoilla on kuuma, Pipa yrmistelee, kun ei tälläkertaa päässy hommiin.

Ei kommentteja: