perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pennun nimet muistiin ;)

Vimma , Jäynä, Viuhti
Se siitä aiheesta.

Ja sitten viikon ainokaiset treenit: Kun koetta ei ole vieläkään tiedossa (odotellaan vielä vastausta yhdestä mahdollisesta paikasta), voidaan ihan huoletta hakea sitä virhettä (ja oikeaa virettä) tekemällä liikkeitä putkeen ja katsomalla missä kohtaan on treenamista.

Järjestys oli seuraava
Luoksari: Ekana liikkeenä aiemmissa kokeissa havaittu vitiviritööttööt-mielentila näky. Nyt onneksi vain maassaolon aikana. Kyynärät vähän nousi.
liikkeestä istu: No wauu!
Ruutu: Kyllä! Treenit on tuottaneet tulosta. Oikeen hyvä paikka ja ei ennakointia missään vaiheessa.
Kaket: No juu. Ruudun perään pikkasen vaikea rauhottua tämmöseen (etenkin kun joku pikkasen liian riehakkaasti kiitti koiraa ruudun jälkeen..). Liikkui ainakin puoli koiran mittaa. Eteenpäin siis tällä kertaa. Treenit jatkuu.
Tunnari: Tämä tuli tehtyä sitten ihan superhäiriössä, kun liikkurin lisäksi mukana hengaili liikkurin koira. Vähän tytöillä meinasi piiripieni pyöriä, mutta hyvä suoritus oli sitten loppujenlopuksi. :)
Metallinouto: Hyvä vauhti. Vähän vino luovutus.
Hyppynouto: Vauhdikas ja suora luovutus nyt.
Seuraaminen: Muuten taattua Sinkoa, mutta peruuttamisessa meinasi laiskotella. Sinko osaa peruuttaa seuraamiset, nyt teki jotain ihan muuta.

Superpalkan jälkeen lepo autossa ja vielä kakejumppaa ja merkinkiertoa loppuun.

No eikai näiltä voi suuria odottakaan...?


Muulla eläinosastolla sitten ollaan toipilaita: Muru pääsi sterkkaukseen torstaina ja Teron saalistettua kissaa tunnin (!) selvisivät lääkärin vastaanotolle 15 minuuttia myöhässä..Juu ei se ihan sylikissa ole, eikä siitä sellaista varmaan ikinä tulekaan. Nyt henkilö pikkumustassa on kertonut olevansa tapauksesta hyvin närkästynyt. Kuinka noloa on tippua tyynyltä ja kaatua selälleen? :)Kanaset ovat hieman menneet sekaisin keväästä ja hautovat tyhjiäkin pesiä. Munat kerätään pois sinnikkäästi ensimmäisen yrittäjän epäonnistuttua. Teiniäidit... :P

Hemmo ja Venla jatkavat rivarielämää, koska V on edelleen sitä mieltä, että H ei ole hänen kaveri. Hetkittäin oikein hellästi nuuskutellaan verkon välistä ja seuraavassa hetkessä Hemmo-raukka saakin tuta naisten ailahtevan mielenlaadun. :)


3 kommenttia:

Hippijengi kirjoitti...

Teän reenithän sujuu kuin tanssi, ehottomasti pitäs saaha nyt koepaikka. Tulkaa pääsiäisenä Pelloon tokoilemaan :)

Hyviä nimiä pennulle - onko nuo varattu ja jemmattu vain omaan käyttöön ;)

Outi Puotiniemi kirjoitti...

No silleen on jemmattu, että tuotat mulle yhden jolla on nimenä joku noista. ;) Sitten saat kaksi nimeä omaan käyttöön jos tahot. :)
Ei me pääsiäisenä joudeta noin pitkälle kisamatkalle... :/

Riina kirjoitti...

Viuhti on ihana. Mulla on jo päätetty nimi, öööh. Urokselle :D