perjantai 6. maaliskuuta 2015

Suunnitelmat uusiksi

Pipa oli aloittanut juoksun jotenka Sinko menee siihen mukaan tapansamukaan parin päivän sisällä.
Koepaikkaa Ouluun 22.3 ei edes saatu. Koe täyttyi jo etusijalla olevista seuran jäsenistä. Eipä siis jää harmittamaan, ei olisi kuitenkaan sinne päästy tai ainakaan saatu treenattua hormonihirviön kanssa koetta ennen täysipainoisesti.

Lomalla ollaan jaksettu treenata kaksi kertaa. :)
Maanatai-aamuna herättiin 6.30 ja hurautettiin ihan perheen voimin Liminkaan Doganttihalliin treenaamaan tunniksi. Ajatuksena olisi ensi talvi kulkea siellä ja kävin tutustumassa halliin ja tykkäsin. Myös hinta on lompakolle passeli.
Tehtiin tunnaria -> Heti ensimmäisenä liikkenä, joten tunnetilanhallinta tuli hyvin katsottua ja vieraassapaikassa liikkeen onnistuminen. Ei ongelmaa!
Ruutua-> Heti tunnarin perään, koska viimeksi jumitti tunnariin ja vaikka kuinka lähetin ruutuun, juoksi Sinko sinne missä tunnarikapulat oli olleet. Nyt zoomas heti ruutuun ja teki hienon suorituksen.
Luoksaria ->Haasteen loi se, että luoksaria ei mahtunut tekemään seinän vieressä ja merkit meni hallin lattian poikki. Sinko lähti sitten pujottelemaan merkkejä...
Kaukoja -> Joissa kerran seiso-alas vaihdolla liikku eteenpäin. Taisi jo vähän väsyttää.. Sitten meni hyvin. Alkuun tehtiin vähän ilman alustaa takajalkojen alla, mutta löysin hallista ohutta mattoa pari palaa tassujen alle ja jumpattiin sitten niidenkin kanssa.
Lisäksi merkin kiertoa ja metallia vauhtinoutona. Metallin kanssa pitää edelleen panostaa nopeaan nostoon ja luovutusasentoon. Vaikkakin ne sujui ihan kivasti.

Tiistaina Sinko pääsi Satulle hierontaan ja olipas taas mukavaa ja tarpeenkin. Satu tuumas, että oikealla puolella heikomman oloiset lihakset.

Torstaina maneesilla tehtiin kokeenomaisena istuminen, luoksetulo ja ruutu. Vähän oli S kuutamolla alussa, luoksetulo oli tosi hyvä! (Istuminen olis taas menny nollille...)
Metallin kanssa hiottiin nopeaa tarttumista ja luovusta. Jälkimmäiseen saatiinkin patukan avulla (uuden, ihanan pinkin ;) ) avulla hyvää ilmettä ja tiiviyttä.
Kaukoja tehtiin ekaa kertaa maneesilla sitten tyylinmuutoksen ja ilman kosketusalustaa. Ja nehän toimi hienosti!

Tänä aamuna facessa treenikaveiren kesken kiersi haaste, jossa makaava koira kierretään makupaloilla ja sitten koira pitää saada paikaltaa pois niin, että pakupalat pysyy paikallaa. (Ellei koira ole jo syöny kaikkea.)
Pipa on niin tosikko ruuan kanssa, että yritys kaatui heti alkuunsa, testihenkilön poistuessa paikalta...

Hetkeä myöhemmin hän poistui paikalta.

Sinko selviytyi tehtävästä kohtullisen kunniakkaasti.


Ei kommentteja: