lauantai 27. kesäkuuta 2015

Viimentinkaan se taas jää..

Tämä aika se kuluu ja emäntä meinaa taas jäädä kelkasta pahimmoilleen. Huomasin, että rotumestikset on viikon päästä...!
No pikkusen tässä on treenailtu, ettei nyt ihan mennä pystymettistä taas kisaileen. :)
Eilen tekastiin ruutu, tunnari, kaket. Joista ruutu epäonnistu ihan minun liian myöhään antamani seis- käskyn takia. Tunnari ja kaket ok.

Tänään sitten uudestaan ruutua, joka oli nyt (minun ollessa hurjan skarppina) tosi hyvä! Kaket ja istuminen sekä pikku seuruu. Oikein kivaa tekemistä. Sitten huomasin ettei ole viime kokeen jälkeen taidettu luoksetuloa ottaa ollenkaan, niin sekin vielä sitten. Takapalkka ja oiken napakat stopit oli.

,

Jäynän kanssa ollaan hömpötelty ruokatottista ja se kyllä tekee ja oppii mukavasti. Myös pientä taistelua siitä, kumpi tässä parivaljakossa määrä tahdin ja suunnan on käyty. Minä olen pomo vielä, vaikka kovasti pikkuherra koetteleekin. :)Esineruudun alkeita J pääsi Sinkon siivellä tänään testailemaan ja olikin melkoisen pätevä. Paitsi se irrotus.. Noh kaikki aikanaan.
Sinkolla meinasi vähän uudet esineet olla kompastuskivi, mutta pienellä tuella nekin sieltä nostettiin. Eka esine, hanska, kuitenkin löytyi ja tuotiin heti, kun siitä haju saatiin.Ja pääasia, hauskanpito on onnistunut!
Kuvista saan kiittää Aavaa, kyllä se teinikin äidin mieleliksi välillä tahtoo olla. <3

Niin ja käytiinhän me Sinkon kanssa hakuilee pe-iltana Lampinsaaressa.
Suorapalkkaa ja sisäänmenoja + yliheittoja. Ihan hyvät treenit ja huomasin kuinka tuo koiruus ei halua pistoillaan mitään ylittää: kaatunut puunrunkokin pitää kiertää... Tuottaa ohjaajalle päänvaivaa katsella hänen arvolleen sopivat reitit. :) Ja pah ja hah. Tähän aiheeseen palataan vielä.


Ei kommentteja: