maanantai 6. heinäkuuta 2015

Briardimainen viikonloppu

Niin hurahti vauhdikas viikonloppu Uuraisilla Briardierkkarin ja sunnuntaina vielä rotumestistokojen merkeissä Jyväskylässä.
Itse erkkareissa oli meidän perhe edustamassa talkooriveissä. Tero lämmitteli saunaa jne. ja minä urakoi köökin puolella, toivottavasti kenelläkään ei jäänyt nälkä. :)

Jäynän kannalta reissu oli loistava mahdollisuus tavata vieraita koiria ja ihmisiä. Pientä alkupöhinää lukuunotamatta poika oli oikein mallikkaasti.

Sinkon kanssa sunnuntaina yritettiin ottaa ryhtiliike väsymyksestä huolimatta. Ihan kelvollista, yhdessäpä siellä hoopoiltiin. :)

5.7.2015 Jyväskylä
tuomari Tuire Marjamäki

Paikkamakuu 9... oli kuulema haistellu tms.
Seuraaminen 9... hyyty pahasti mielestäni kaavion puolivälissä, eikä kyllä oikeen meinannu tehä istumisia perusasenossa.(!)
Istuminen 0
Luoksetulo 0... ei reagoinut ekaan seis-käskyyn, mutta toisella pysähty. Maahan meni hyvin.
Ruutu 8... oli minusta hyvä, mutta tuomari rokotti varmaa liian nopeasta seis-maahan käskytyksestä.
Hyppynouto 9... vino luovutus.
Metalli 9
Tunnari 7...pisteitä lähti kapulan pudotuksesta minun eteen. Sino nosti sen kuitenkin ilman lisäkäskyä- tämä oli työvoitto!
Kaukot 6,5... vajaat istumiset, muuten minusta hyvät.
Kokonaisvaikutus 7... mitään perusteluja pisteidenvähennykselle tai kokonaisvaikutuspisteille ei tuomari antanut, eli vähän hämärän peittoon jäi linja hänen kohdalla.


voi3, 199 pistettä, luokkavoitto ja RM3

Kuvia ei ole taaskaan. Se kamera nyt siellä majapaikassa ei auta. :D

Aava ja Pipa aloittivat tänään ohjatut rallytoko-treenit niin laitetaas sitten kuvia pätevistä tytöistä!Ja loppuun Teron ja Jäynän hellä hetki.


2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Ransu!

Minnis kirjoitti...

Voi tuota pikku luppakorvaa! :)