perjantai 24. heinäkuuta 2015

2x esineruutu

Keskiviikkona Mikonsaarentie. Ruutu n. 50x40 m ja kaksi esinettä. Puukontuppi (nahka) ja neulehansikas.
Hanska vasemmassa kulmassa ja puukontuppi n. 10 m syvyydessä ruudun oikessa reunassa.
Oli oikeen hyvässä vireessä ruutuun mennessä. Meinasi jopa karata! Aloitin lähetyksen vasemmasta sivusta. Irtosi hyvin ekalle pistolle. Itse lähetin huonosti ja Sinko ajautui ruudusta ulos, mutta korjasi välittömästi itsensä ruudun sisään. Kulmassa pyöri hetken ja nosti hanskan. Taas jäi vähän ketselemaan minua, mutta tuli sieltä sitten reippaasti. Uuusi lähetyspaikka ja lähetys. Reagoi heti puukontuuppeen ja nosti sen varmasti (ihan uusi esine) ja lähti sitä empimättä mulle tuomaan. Oikein hienoa!!

Ennen metsäänmenoa kävästiin tekeen koulun kentällä seuraamista (paljon temmonmuutoksia), liikkeestä maahanmenoa ja luoksetulo sekä eteenmenoa. Alkaa tottisasenne löytyä, eteenmenot 2x ja meni suoraan (vieraampi kenttä).

Perjantaina Ahonperä. Ruutu n. 50x 50 m. Ville vei ruutuun kolme esinettä, joiden sijaintia en tiennyt. Villahanska, puinen avaimenperä ja muovinen puukontuppi.
Aloitin lähetyksen oikeasta laidasta. Sinko lähti salamana ja n. 5m edettyään veti tiukan uukkarin, nosti puisen avaimenperän ja kiikutti sen mulle. Uusi lähetyspaikka ja lähetys. Irtosi alueen takaosaan heti ja jäi pyörimään sitten kivikkoiseen kohtaan häntä huiskien. Ei mennyt kauaa, kun kivien välistä nousi hanska ja sen kanssa tultiin minun luo. Superpalkka, hiillosmakkara oli ansaittu. :)

Jäynäkin kävi esineruutuileen. Se haki 15 m etäisyydeltä Villen näyttämän hanskan 2 kertaa ja lähempää puukontupen kerrran. Tuppi oli vaikea ja sitten meinasi jo keskittyminen herpaantua, kun vasta kolmannella kerralla malttoi sen verran, että esine nousi. Tavarat pysyy suussa hyvin ja vauhtia molemmin suunnin on.
Loppu makkaroilla tehtiin yksi hakupisto. Ville meni 20 m päähän kiven taakse Jäynän katsellessa. Nostin vielä syliin, että näki piilon minne Ville meni. Lähti salama ja eteni sen 15 m, kunnes pysähty. Tuumaili hetken ja jatkoi reippaasti matkaa ja löysi Villen. Ei voi koiranpennulla häntä heilua niin paljon!! Voi kun siitä tulis niin pätevä hakumies...

Ei kommentteja: