lauantai 1. elokuuta 2015

Juokse hullu lapsi...

..suoraan kiitos!!!

Hakua on treenattu ja kilometrejä on kertynyt kohtuullisesti. Hyviä treenejä vaikka Sinkolla on vähän takunnut pistojen suoruuden kanssa ja pahasti. Mutta pääpainoa on laitettu motivaatioon ja vieraisiin maalimiehiin. Onneksi vieraat ei ole aiheuttaneet mitään suuria ongelmia.

Keskiviikkona Raahessa Kirkkokukkulalla.
1. Oikea etukulma maassa pressun alla makaava mm. Tuotti Sinkolle pahoja hankaluuksia heti alkuunsa.. Hyvin lähti heti ekalla, muttamutta, juoksi ulos alueelta ja jäi sinne laukkomaan. Voi kääk. Toisella yritti jo enemmän, mutta taaksepäin käännyttyä huusin pois (vaikka ei ehkä olis kannattanu) ja kolmannella meni kulmaan hyvin. Ilmaisu ja näyttö hyvät.
2. Vasemman puolen etukulmasta vähän eteenpäin. Kumpuileva maasto ja polkujen ylitykset oli Sinkolle vähän päänvaivaa tuottavia, mutta ihan kivasti sinne upposi ja löysi umpparissa olevan ukon. Suorapalkka.
3. Oikealle alueen takakulmaan puussa pressun alla istuvalle maalille. Suorapalkka.
4. Vasempaan takakulmaan, jossa mm oli sillan alla. Ei menny ihan sinne minne lähetin, mutta hyvin löysi sillan rakenteissa piilossa olevan ukon.

Raahesta ajettiin Ala-Temmekseen tottistelemaan ja tapaamaan Jäynän Minnis-kasvattajaa, Kristiinaa ja Minna B:kin siellä oli. Kentällä huimat 6 briardia!

Jäynä teki perustreeninsä. Imutusta: käännöksiä, maahanmenoa, luoksetuloa ja pikku eteenmenokin. Jätkä olikin oikeen topakka, vieraasta paikasta huolimatta.

Sinkon kanssa leikittiin, tehtiin henkilöryhmää, seuraamista, liikkeestä istuminen + maahanmeno ja luoksetulo. Sekä toki eteenmeno.
Vähän oli väsyneen oloinen kaveri. Kovasti sai virpoa, jotta lopen se teki ihan kivaa seuruuta. Eteenmeno oli ihan lupaavanoloinen, vaikkakin vielä palkan vein koiran nähden.

Yöllä Sinko sitten laukko ripaskalla montamonta kertaa ja vielä päivälläkin oli löysää tavaraa. Josko se selitti vetämättömyyden tottiksissa. Vähän alkoi jo mietityttää, miten se tulee koepäivänä jaksamaan...

Torstai-iltana käytiin kentällä pikaseen ja Sinkokin oli normaalin oloinen, kipakka jopa. Vähän leikittiin ja pikku seuraamispätkiä vauhdista. Jäynä hommaili perussettinsä jälleen. Kovasti nyt mietin tuota täyskäännöstä, kun sen peräpään käyttö on hyvää ja olen jo takaa kiertämällä sitä sille tehny. Kokeiltiinpa kuitenkin myös vasemmalla täykkäriä ja eikai sekään huono ollu.. Täytyy miettiä vielä.

Lauantaina ajeltiin vieraaksi Oulunsaloon , Haulikkoradalle.
Sinko sai kattella, kun 1 ja 2 meni metsään. Tuomarille ilmottautuminen ei meinaa onnistua ilman pomppuja, siinä on työmaa vielä.
1. Oikea etukulma. Merkkas ennen lähetysta hämypiilon 20m päässä alueen alusta ja sinne piti sitten mennä heti ekana.. korjasi sieltä linjansa kohti kulmaa löysi mm:n sieltä. Suorapalkka.
2. Vasen etukulma. Mm teltassa. Oli parempi, oikasi vaan polulle ittensä. Hyvähän siinä on suoraan päästellä. :P Suorapalkka.
3. Oikealle 50m kohdalta. Jonkiverran pyörimistä, mutta malttoi sitten oikasta ja upota riittävän syvälle ja löytö. Suorapalkka.
4. Oikealle 50 m kohdalta. Tämä oli sitten jo ihan mallikas suoritus. Suorapalkka.

Jäynä kävi kans höpsöttään kolme pistoa ja oli reipas!


Huomenna ajellaan taas kyläilemään Oulun suuntaan. :)

Ei kommentteja: