lauantai 29. elokuuta 2015

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Ja vanhassa vara parempi??

Kaivoin norskirullan kaapista, kun alkoi tuo kokeessa saatu kommentti löyhästä otteesta vaivata.. Muistelin mitä kaikkea ongelmaa sen kanssa olikaan. Sitten mulla tuli väläys! Siis tätähän saa säädettyä... Kyllä meitä nauratti Teron kans, kun ollaan vuosia pähkäilty (keneltäkään kysymättä tietty) ja pyöritelty tuota kapistusta. Tero sitten löyhäsi rullaa ja aamulla mentiin metsään testille. Ei ongelmia. Ekalla oli jopa niin nopea, että Tero kysy oonko ihan varma, ettei vaan olis ottanu palumatkalla rullaa suuhun. No ei ollu, kun näin kyllä sen paluun piilolta keskilinjalle ihan esteettä. Neljä pistoa ihan ilman etsintää tehtiin ja hyvin ne kokonaisuudessaan meni. Olin jopa keskilinjalla ihan hiljaa, vain näytä -käsky koiralle. :) Viimeisellä oli ehkä vähän kuriton, kun jäi metsän puolelle odottamaan, että tulen kytkemään liinaan. Käskin vaan luokse ja nopeasti otti rullan uudestaan suuhun ja tuli viereen.


Huomenna onkin mielenkiintoinen päivä, kun meen hakukokeeseen maalimieheksi. Pitää yrittää saada pukattua ittensä ekaan piilon ainaki jossain vaiheessa, niin näkis 2:n ja 3:n koiria.

1 kommentti:

Eila kirjoitti...

Mua ihan harmittaa, kun oma koirakerho järjestää hakukokeen enkä mä pääse sinne maalimieheksi! Ois niin mahtis tilaisuus nähä koiria ja suorituksia.