torstai 20. marraskuuta 2014

Kai se on siinä iässä

Aina elänyt siinä haavemaailmassa, että nartut on helppoja. Ja kilinkellit sanon minä!

Viikon treenit ovat siis menneet teemalla "kyllä kyllä, mutta teenpä nyt kuitenki näin. Mitäs siihen sanot?!"

Keskiviikko, yläkoulun kenttä

Ruudussa tarjoillaan taas liian lähelle nauhaa valuvaa paikkaa ja välillä ruudun sisälle mennään vasemmasta sivusta tai jopa takasivulta.

Luosetulot x3 todella hyvät. Myös jätössä maahanmeno ja siellä kutsun odottaminen .

Tunnarissa kuitenkin päästiin se olennaisen äärelle eilen ja treeni poiki myös ajatuksen  siitä, kuinka jatkossa toimitaan kokeessa.-> ennen kehäänmenoa tehdään pohjille pari kolme tunnaria.
- Ensimmäisellä ei haistellu ollenkaan, (pohjille tehtiin luoksetuloa ja ruutua) ja nappas ekan kapulan vain suuhun. Kuin suoraan kahdesta ekasta kokeesta. Kolmannella kerralla toi oikean... kapulat kellotauluna
- Toisella kekittyi paremmin. Olisi saanu kyllä rauhallisemmin mennä, kapulat vähän vaihto paikkaa ja palautus oli huono, kapula putosi jalkohin. Kapulat rivissä.
- Kolmennelle ei meinannu lähtiä, tarvi lisäkäskyn. Selvästi jo alkoi aivotoimitaa löytyä, kun kapuloilla toiminta oli korrektia. Luovutuskin ok. Kapulat rivissä.
- Neljäs oli pikku tauon jälkeen ja pohjille tehtiin muutama ruutunjuoksu. Tämä oli kyllä niin hieno, että jopa mulla tuli uskoa siihen, että tästä vois tulla jotain! Lähtö kapuloille oli jo niin keskittynyt (käskyn saatuaan istui sekunnin vielä paikallaan ja lähti kapuloille sievässä laukassa.) Haisteli tarkasti kapuloita ja kolmannen kohdalle jäi ja nosti sen. Oman siis. En tiedä olisinko toivonut, että tarkitaa kaikki, mutta kokonaisuudessa näkyi nyt ne kaikki jutut mitä luulin mahdottomaksi yhtälöksi Sinkolle. Kapulat kellotauna.

- Treeneissä oli käytettävissä liikkuri.
- Koira näki kapuloiden viemisen ja näköjään kestää sen. Treenattava asia edelleen.
- Koiralle selkeä toimintamalli ja rauhoittava rutiini??
- Kellotauluna olevat kapulat on vaikeammat, kuin rivi.

Torstai, maneesi

Kokeenomainen pätkä:
-Luoksetulo. Jes! Tässä alkaa olla nyt vauhti ja stopit kohillaan. Ja lähtöluopaakin maltetaan odotella kyynärät maassa.
-Ruutu, jossa paikka edelleenkin liian laidassa.
-Tunnari. KAUNISTA!!! En tiedä mitä ihmettä tapahtui, mutta kaikki meni just nappiin. Toivottavasti tuo liikkurin kokeessa aiheuttama kiihtyminen+ kiire (johtuen palkattomuudesta yms) toistojen kautta saadaan pois. Sinko siis todellakin osaa. :) Kapulat kellotauluna

Ruudun paikkaa haettiin vielä ruudussa olevalla palkalla x2, mutta siitä juostiin ensin ohi.. Toinen kerta sujui.
Kohtuullisen hyvin sain vain vaatimalla omaa silmää miellyttävää sijaintia ja siitä vapautus minun luo leikkimään. Ihanan aktiivinen se on ja ei ollenkaan emmi lähteä ruutuun aina vain uudestaan. Jostain syystä Sinko yrittää tehdä asioita omanpäänsä mukaan. Loppuviimein taipuu tahtooni ja molemmat saa mitä halutaan: minä koiran keskelle ruutua ja S lelunsa. Meillä ei näköjään enää opeteta, vaan oikeasti koulutetaan.

Ei kommentteja: