sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Taipuu taipuu!

Kyllä se kovinkin likka antaa myöten, kun riittävästi hiotaan! On nimittäin olleet hyvinkin tuottoisat treenit tällä viikolla. :)

Ensimmäinen, jos nyt ei läpimurto niin suunta oikeaan kuitenkin, saatiin aikaan lauantaina iltana yläkoulun kentällä (juu, toiset bilettää..) ruudun kanssa.
Useiden toistojen ja minun erinlaisten sijaintien kautta taisin saada rutiiniin semmosen rikkeen, että Sinkokin skarppasi ja tarjoili ruudussa kohtuullisen keskellä olevaa paikkaa ja ennakoi maahanmenoa harvakseltaan. Varmaan vain kahdella ensimmäisellä kerralla.
- Jätin S:n 20m päähän ruudusta ja menin lähettämään sitä ruudun läheisyyteen puolta vaihdellen.
- Vasemmalta ohjaten oli koiralle vaikeampi. lopussa lähetys lähempänä ruutua.
- Lopussa tarjosi jo aktiivisesti paikkaa ruudussa vaihtaen, että mikä kelpaa.


Hakutreenit 23.11.2014 Lampisaaren risteyksessä.

1&2 haamut etulmiin 50 m , suorapalkoin -> otin lähetykseen lyhyen liinan avuksi, kun taas on menneet lähetyksen ihan tyhjään virpomiseen ja säätelyyn. Yksinkertainen on kaunista ja toimivaakin ja molemmat kulmat tarkistettiin hyvin, suorin pistoin.

3&4 haamut ensin molemmin puolin 50m, 3 suorapalkka, 4 ilmaisu -> 3. meni hienosti, joskin mm:hen sijainti ei ollut ihan se mitä ajattelin, Sinko kuitenkin eteni suoraan 50 m ja kaarsi kauniisti aluetta eteenpäin tehden löydön. 4. lukitsi hyvin suunnan suoraan, mutta kuitenkin lähti kaartamaan aluetta liikaa eteenpäin =joko ukko olis jääny löytymättä tai se varmempi vaihtoehto, olis tehny piston taaksepäin. Kutsuin siis takaisin ja lähetin uudestaan ja tämä meni nappiin!? Ei mitään höpinöitä keskilinjalta lähdössä jne. Ilmaisu oiken hyvä ja näytölle roikuin liinassa loppuun asti.

5&6 haamut edelleen molemmin puolin 50m jonka jälkeen lähetykset. 5 suorapalkka ja 6 ilmaisulla.
->  5. meni samaan tyylin kun aiemmat ja 6. lähti hyvin heti ekalla lähetyksellä, aika kauan etsi ja ehdin edetä keskilinjaa hyvän aikaa, kun näij Sinkon. Se pysähtyi n. 25 m ennen keskilinjaa ja touhusi jotain, ehkä korjasi otetta rullasta. Kutsuin sitä rauhallisesti ja lähdettiin näytölle. Koska en ollut varma oliko sillä ollut rulla suussa jo aiemmin, roikuin perässä niin pitkälle että näin maalimiehen. Hetken ajattelin, että se nappasi rullan suuhun siinä minun nähden.
Maalimies kertoi, että S oli käynyt kahteen kertaan piilolla, ilmeisesti rulla oli jäänyt ottamatta suuhun ekalla kerralla ja Sinko oli palannut ja ottanut homman uusiksi. Pieni aivopieru siis ja varmaan sillä se hoopoili eikä tullut niin varmana asiastaan keskilinjalle.

7 yliheitto ja pakenevan ukon perään ja suorapalkka. -> Oikein kiva lopetus hyvälle treenille.

Ei kommentteja: