keskiviikko 13. elokuuta 2014

Treenisyksy alkoi!

Samaistun hyvin Riinan tuskaan luoksetulon kanssa.. ei näille ole luotu oikeen jarruja. :) No saatiin eilen tyyliin kolmannella kerralla (takapalkasta huolimatta) hyvä stoppi seisomiseen. Maahanmenon ajatus taidettiin saada viimeviikolla taas hyvin perille, niin hyvin ne sujuivat. Ja ohjaajalle tulee kyllä noottia huonosta ajoituksesta, koitan kehittää sitä.

Tunnari, liikkuroituna. Pikkuisen kurkki liikkurin puuhia, kun ultiin siis selin molemmat. Matkalla kävi tsekkaan liikkurin, kun pyysin jäämään siihen meidän väliin, aika lähelle kapuloita, että saa heti huitasta merkin jos sattuu oman nostamaan. Jatkoi siitä kapuloille ja haisteli tarkasti ja nosti oman. Wuhuu!!!

Muutenkin Sinko alkoi olla jo oma itsensä.


Hakutreenit! Tänään päästiin metsään. Onhan tätä odotettu.

1. Valmis ukko oikeassa etukulmassa, ojanpientareella 50 m. Suorempaan olisi saanut pistolla edetä, muuten mallisuoritus.
2. Vasemmalla n. 5 m keskilinjasta ja 15 m siitä mistä alue alkoi. Hyvin lähti suoraa, mutta sai hajun. Ei saatu juoksemaan turhaan, niinku urkit. ;) Muuten kaikki meni hyvin.
3. Suorapalkka pakenevan mm:n perään.

Lyhyt treeni, koska meitä oli vain kolme ja vähän kiirekkin kaikilla.  Sunnuntaina luvassa kunnon maastopäivä taas isommalla sakilla.

Ei kommentteja: