perjantai 1. elokuuta 2014

Uutta juttua ja vanhaa (joko entistä?)ongelmaa

Merkin treenit on sujuneet mukavasti. Tänään saatiin jo ihan selvää ymmärrystä osoittavia tuotoksia treeneissä aikaan. Kyllähän se tässäkin on yrittänyt tehdä samaa mitä ruudun kanssa, kun apuja ja lisäkäskyjä aloin jättämään pois, eli jäi pönöttelemään metrin päähän kohteesta. Annoin ratkasta ongelman itse reagoimatta moiseen mitenkään ja kas, pikku tupsupää ratkaisi tehtävän aivan oikein. Näin saatiin loppuun aivan mallikkaita jakkaran kiertoja kaksi kappaletta ja treeni päätökseen hyvillä mielin. Merkkinä meillä on siis jakkara tai ämpäri tällähetkellä. En uskalla sekottaa vielä noita "oikeita" kartoita hommaan.

Tunnarin kanssa koettiin myös onnisutmisen tunne, mutta kotipiha ja liikkurin puuttuminen kuviosta saattavat luoda harhaisen kuvitelman koevalmiista suorituksesta. Jokatapauksessa mielentila oli juuri oikea ja kokeessakaan Sinko ei tule enää näkemään liikkurin kapuloiden viemistä. Se kyllä irtoaa riittävän hyvin ja löytää kapulat.

Eilen treeneissä luoksetulon stopeissa maahanmeno ei tauon jälkeen ottanut sujuakseen ja sitä sitten jauhettiin ja jauhettiin.. Tänään homma sujui jo paremmin ja ei se takapalkka sovi minun hermoille, kun se heti syö vauhtia. :P

Ruutu taitaa olla supersuosikki ja Sinko sen kyllä taitaa. Välillä pitää testata myös ilman palkkaa ruutun juoksu ja maahanmeno. Sujuu. Ei ennakoi, mutta reagoi käskyyn myös heti.

Ens viikko onkin viimeinen lomaviikko ja viikonlopuksi lähdetään reissuun, ilman koiria!

Ei kommentteja: