keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Talvi tulee!

Ääk!! Eihän me vielä olla talvitaolle valmiita.
Iltalenkillä sitten intouduttiin tekemään esineruutu.

Poljin kaksi kaistaletta, 10x50m. Toiseen oma tuttu esine ja toiseen vieras, koululta tuotu hansikas.
Kaistaleet olis pitäny talloa kauemmas toisistaan ja minun huomioida tuuli (vasen sivutuuli) paremmin. Nyt S paineli ekan kaistaleen perälle hyvin, mutta sai hajun kakkoskaistaleen esineestä ja toi sen ensin.

Siirryin ihan vähän lähetyssivulla ja sain Sinkon menemään udelleen ekalle kaistaleelle ja sieltä se toinenkin esine löyty! Sitten päästiin autolla odottavalle superrherkkupalkalle. :)
Nyt täytyy pitää tuo esineruutu tuolla mallilla ja vahvistaa vain tuota pistotyöskentelyä ruudussa. Luulen että olen tosipaikantullen niin tumpelo etten osaa seurata mitkä alueet koira on tarkastanut ja mitä ei. Pysyy paremmin kontrolli hommassa. Esinemotivaatiota unohtamatta!

Ollaan myös pompittu tuota omaa metristä kapulan ja patukan kanssa. Pari kosketusta paluulla on sattunut, asenne kuitenkin semmonen "Perkule, täältä tullaan!". Sattui myös vinoon menneen heiton ansiosta hieno oivallus koiran osalta, kun ehti jo ottaa suunnan esteen kiertoon paluuhypylla, mutta korjasi ihan viime tingassa, eikä edes este kolissu.

Eteenmenot on olleet hienoja ja olen vaatinu maahanmenoa nyt ihan aina ja nyt menee kerrasta. Jalkapallo viety jokakerta koiran nähden, eikä se aina ole piilossakaan ollu.

Jäävissä istuminen on meinannu töksähtää seisomisen puolelle, kun olen ajatellu liikkua reippaammin. Ehkäpä teen kuitenkin selvän eron edelleen seuraamiseen ja jäävien valmistelevaan osuuteen juurikin tuolla vauhdilla. Kärsiköön sitten vähän taiteellinen vaikutelma.

Kiva näin loppukaudesta potea kauheaa PK-kisakuumetta.. :/

Onneksi saatiin LT paikka ja yksi tokokoe on tulossa. (jonne tavoitteeksi asetettu onnistuminen tunnarissa) Niin ja ne näyttelyt.. :P


Lauantaina otetaan Jennan ja Naavan kanssa suunnaksi Jyväskylä. En kyllä oikeesti yhtään tiedä, mitä me agilitykoulutuksessa tehdään... Noh, päästään hotelliaamiaiselle. Ja saadaan laadukasta kuvamateriaalia tänne.


Ei kommentteja: