sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tunnustan

-Haun suhteen treenit ei ole sujuneet ihan niin kivasti, kun toivoa sopisi..valeilmaisut on saatu pariin otteseen treeneihin mukaa. Mutta hyvä, että treeneissä!
-> Niitä on korjattu suorapalkoilla nyt parit edelliset treenit ja tänään kolmen sp:n jälkeen otettiin ilmaisu. Moitteeton ja helpotuksesta saatoin huokaista myös, kun rulla kanssa juostiin sujuvasti suorapalkoille.
-> Edelleen pistojen suoruuteen saa kiinnittää huomiota ja muistikuvin sunnittelin hommaa lähteä eteenpäin viemään+ sisääntuloilla aluella liikkumiseen taas jotain järkeä. Tänään toimittiin jo suunnitelman mukaan.

Tottiksessa ollaan hiottu toistojen kautta varmuutta hyppyyn, otettu noutoja rinnakkain olevilla esteillä ja saatu meno- ja paluuhypyt tehtyä oikeinkin! Suuri on kiusaus mennä metrin ja palata A:n kautta ja päinvastoin. Tasamaanoudossakin olis kiva ottaa pikku loikka paluumatkalla. :P Noh, posiitivisia ongelmia.
Eteenmenoja on tehty valmiille ja koiran nähden viedylle palkalle useampaan otteeseen ja olen maahanmenon vaatinut ennen patukalle syöksyä. Hyvin on sujuneet.

Tänään käytiin SPL-Raahen kentällä katselemassa hakukokeiden tottiksia ja tilaisuus käyttettiin hyväksi myös treenimielessä. Ensin vapaahypyillä metri edestakaisin, sitten patukkaan noutaen, A myös patukkanoutona ja eteenmeno lopuksi.
Kokeen aikana otettiin pikku seuraamista parkkipaikalla lauakuksien aikana. Ja siihen tarvitaan lisää treeniä, kun ei meidän kerholla ole asetta, niin ampumiset on olleet kokonaan pois treeniohjelmasta. Ei se autoon juossu tai mitään. Oli sen verran ihmeissään kuitenki, ettei lelupalkka kelvannut vaan hössötti kaikkea muuta.

Tokon puolella ruutu on pienen notkahduksen jälkeen taas kunnossa, metallinoutoon on tehty vauhtia ja kaukojen tekniikka hiottu edelleen. Istumiset on olleet kelvollisia samoin luoksetulon stopit. Tunnari sensijaan on levällään, kuin "#¤% ja en tiedä yhtään mitä sille tekisin. Joten ennustan, että ykköstä on ensi kuun kokeesta turha odotella, ellei oikeasti ihmeitä tapahdu!

Ei kommentteja: