lauantai 18. huhtikuuta 2015

Valmistautukaamme

Treenirintamalla on menty rauhalliseen tahtiin. Panostettu määrän sijasta laatuun, suunniteltu treenien teema ja harjoitteet hyvin ja paukutettu kriteerit selviksi. Kaikki on tehty niin, kuin on paperille kirjattu. Hyvin on kaketreenit näillä systeemeillä edistyneet. Nyt on oh-treeneistä siirrytty maneesille ja ohi juoksevista noutajista huolimatta suoriutui Sinko hommasta hienosti. Takajalat pysyivät lankulla, kuin liimatut ja kuulolla oltiin.

Ruudussa meinasi yksi yksinäinen kartio saada pään pyörälle ja S paineli sitä kohti kaksi kertaa ja meni sitten ruutuun sisälle sivusta... no kyllä se sieltä taas palasi muistiin. Vaihdoin ruutuun pysähtymiskäskyn "seiso" -käskyyn, koska "seis"- käskyllä mennään suoraan maahan edelleen. Ja näytti toimivan.

Tunnari meni Niinan liikkuroimana hyvin. Pientä haahuilua alussa. Liekö oudompi paikka (Piisiläm hallin piha) aiheuttanut tai juoksun jälkimainingit. Itse liikkeen S suoritti rauhallisesti keskittyen, enkä liikkeeseen vauhtia lähde nyt hakemaan. Vaikka näyttävyyttähän se toisi. Nyt tarvitaan taas tauon jälkeen onnistumisia ja rento ote tuohon tunnariin niin Sinko kyllä sen vauhdin tekee itse varmuuden kasvaessa.

Muuten täällä odotellaan kevään etenemistä ja lumettomia metsiä. Lumeton piha on siivottu ja pitkäkorvien ja siivekkäiden kesähuviloita suunniteltu. Hemmo pääsi tänään kompostiverkosta tehtyyn päivätarhaan paistattelemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta.

Ei kommentteja: