tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pääasiana haku

Hikistä hikistä on. Vaan ei auta, loppuu tuo aika. 1.8 se päivä, johon mennessä pitää olla päätös PK-mestiksiin osallistumisesta tehtynä.

Hakua käytiin tänään taas huikean kolmen hengen voimin renaileen Kohmelontiellä.

Sinkolle 4 pistoa ilmaisuineen + 1 suorapalkka. Tuomarina toimi Saaga 5 vee, hyvn meni ilmottautuminen, eikä tuomarin kikkalointi keskilinjalla häirinnyt. :)
1. Oikean etukulmassa haamu, siihen kauheaan sadeviittaan pukeutuneena. Ei ongemlmaa. Vähän oli rullasta huonon otteen saanut, mutta urhoollisesti toi sen keskilinjalle saakka. Näyttö ok.
2. Kevythäkkiumppari. Maali näyttäytin ja meni piilon sisään. Ei ongelmaa. Nyt rullastakin saatu parempi ote. Näyttö ok. Juomatauko.
3. Taas sadeviittatyyppi haamuili. En kyllä oo ihan varma näkikö tätä, mutta uppos kuin veitsi sulaan voihin ja kiikkutti rullan mulle. Näyttö ok.
4. Raisa haamuili ilman rekvisiittaa. Taisi taas olla vähän huonosti nähty, mtta hyvin irtosi. Vähän kaarsi vasemman kautta ja kiersi kalliota, mutta ilmaisu oli jälleen moitteeton. Näyttö ok. Jätin Sinko näytöllä piilolle.
5. Yliheitolla pakenevan ukon perään ja suorapalkka. Ja lisää vettä.

Maaston jälkeen ajelin itsekseni tekemään pikatottikset molemmille: Sinkolle vain vietinnostatusta ja se oli ihanan hullu! Huomasin, että se odottelu meillä on jäänyt kokonaan treenisuunnitelmasta pois. Sehän rupes jähjään mulle, että mitä tässä napotellaan. Lopuksi eteenmeno..onnistu kolmannella kerralla hyvin. Meni vähän idea koko treenistä, kun ei onnistunu kerrasta VAIKKA SE PALKKA OLI ÄMPÄRIN PÄÄLLÄ JA KOIRA NÄKI, KUN VEIN PALKAN. Ne opastevalot.... Mutta ollaan tässä paljon menty eteenpäin!

Jäynä teki iskunoutoa. Kuulostaapa se nyt niin isolta ja taitavalta.. Mutta mahtavaa, että se nyt oivalsi oikeasti, että irti-käskyllä saa irrottaa siellä kaukana vauhdista ja juosta palkalle. Hammastilanteesta huolimata se nostaa kapulan mielellään maasta, mutta edessä istuen se selvästi varoo enemmän. Kilttinä poikana kyllä tarttuu kapulaan.
Imutusta kiemurrellen ja kaarrellen sekä luoksetulon loppuasentoa ja siitä perusasentoon siirtymistä. Joka on muuten hyvä! Vaikka itse sanonkin. :)

Viikonloppuna ja eilen tehtiin jälkeä, jossa ei mitään suurta muutosta aiempaa. Eilen jäljellä vastaan tuli siili! Joten muutama tyhjä taisi, ainakin vauhdista päätellen tulla, tämän toisen ahmatin takia. Hyvin pysyi nenä maassa, eikä siilin hajuihin reagoitu mitenkään.

Pipan ja Aavan rallyt jatkui myös eilen ja on ne päteviä. Kokeisiin vaan! Kokonaisia ratoja siellä vedetään. Käännöksiä kehuttiin ja tosi hyvin Pipa palkkautuu pelkistä kehuista. Aava kyllä osaa ohjata sitä tosi hyvin. Ite en kyllä kykenis kaikkien niiden kylttien seassa toimimaan.

Ei kommentteja: