torstai 27. marraskuuta 2014

To- to- tokottaa!

Toko iloiseksi saa! :D

Käytiin tiistaina testaileen tuo meidän uuden koulun piha treenimielessä. Hyvät valot ja häiriötäkin mukavasti, kun iltakäyttäjiä oli liikenteessä.

Alkuun otettiin vauhtinouto ja perään tunnari. -> Nouto tosi pitkästä aikaa, vauhti senmukainen. Luovutus tiivis ja kohtuu suorakin. Tunnari onnistui! Pikkasen otti häiriötä lähellä kapuloita seisovasta liikkurista ja kun tämä vielä klikkas mulle merkin oikean kapulan nostamisesta, Sinko juostessaan vilkuili perään. Mutta jes, oma nousi jälleen ja vieraat kapulat sai olla maassa.

Ruutua säädeltiin erikulmista lähettäen ja sistä paikkaa vahvistellen. ->  Vaihtelevaa on. Nyt herää kysymys, kuinka kauan olen katsonut läpi sormien ja päästänyt tilanteen näin kehnoksi. No meillä on talvi aikaa. :) 

Valotolpan ja lipputangon kiertoja välillä pysäyttäen. -> Tämä meni ihan muisteluun koko touhu, koska sitten kesän ei olla mitään kiertoja otettu. Etenkään mitää tolppia ei  ole kierrelty ja Sinkolla oli vaikeuksia hahmottaa kohdetta.

Tunnari vielä kerran, että saatiin testata oliko ensimmäinen pelkkä onnenkantamoinen. :) Hienosti meni, mutta liikkurin klikkaus oli vielä suurempi häiriö, kuin ekalla kerralla ja Sinko vei kapulan onnellisena liikkurille. Kutsulla tuli luokse, mutta oli niin touhussa, että kapula putosi jalkoihin. Pitotreeniä luvassa siis.

Onni on muuten yyper reipas naapuri/treenikaveri, joka tomii apparina/liikkurina. :D


Torstaina maneesitreenit

Kaukojumppaa -> Alun sähläys lyhyellä matkalla sai hermon hetkellisesti kiristymään. Onko se liikkeen hyvä mielentila unohtunut tosiaan? Matkaa lisäämällä keskittyminen parani. Eteenpäin liikkuminen olis ollu varmaan ihan karseaa, mutta laiton Sinkon tokoesteen taakse, esteessä yksi lauta. Ja siinä jauhettiin vaihtoja vailla minkäänlaista kaavaa. Myös aksapöydällä, etutassut reunalla jumppailtiin. Eikä tiputtu pöydältä kertaakaan. Välillä ongelmana edelleen istu-seiso vaihdolla pakitus.

Aksaesteillä päästeltiin höyryjä -> Jyväskylän reissulta tuttuja kiemuroita yhdellä ja kahdella esteellä mitälie hömppää ja välillä pöydälle rauhottuun. Putkeakin tottkain,se on niin ihana. <3

Perään ruutua, taas -> Ensi lähetyksiä lyhyellä matkalla erinlaisita kulmista ja loppuun pari koe-etäisyydeltä. Paikka oli parempi, kuin pitkään aikaan! Tuon keskemmäksi se ei varmaan tule, joten pitää muistaa nyt pysyä tuossa ja vaatiakin sitä Myös kokonainen liike tehtiin, kun Sinko ei tarjoillut maahanmenoa kertaakaan seis-käskyllä. Pitää muistaa taas olla ottamatta pitkiin aikoihin uudestaan.

Ei kommentteja: