torstai 4. joulukuuta 2014

Temppurata

Tällä viikolla ollaan otettu todella kevyesti, koirien kannalta siis. Emäntä sen sijaan on venyny työpaikan koulutuksissa kaks iltaa ja toimittanut hovikuskin virkaa. Onneksi joululahjat saa netistä ja nekin on noudettavissa postista ensi viikolla.

Tänään irrottiin kuitenkin pariksi tunniksi maneesille ja tehtiin temppurata, jota myös kuuntelutreenikisi voidaan kutsua. Rataan laitoin ruudun, putken, pöydän ja pari hyppyä. Sitten juoksutin Sinkoa putken kautta ruutuun ja sieltä hypyn kautta pyödälle, hypyn kautta ruutuun ja sieltä putken kautta pöydälle. Näistähän Sinko oli ihan liekeissä ja alkuun putki veti vähän liikaa ja hypyn kautta ei olisi maltettu mennä ollenkaan. Pöydälle pysähtyminen meinasi olla myös vähän haasteellista liiallisen tilannenopeuden takia. Mutta mitäs siitä! Tokon vakavuutta vastaan taistellen!!

Ja eikun todellisen eläinkokeen pariin: tunnari mukaan kuvioon. Senverran helpotettu versio kuitenkin tehtiin, että tarvi mennä vain hypyn tai putken kautta. Mikä ilmiömäinen mielentilanmuutoskyky! Edes putki ei saanut hyrrää heittämään häränpyllyä ja työskentely kapuloilla oli todella hyvää. Kevään kokeita siis innolla odottaen, että päästään tositilanteisiin testamaan taitojamme.

Huomenna sitten Helsinki kutsuu ja kuvapostaus on tiedossa, kunhan sieltä kotiudutaan. :D

Ei kommentteja: